1964

50 minutter: Brøndby-fans river billetterne væk på Right to Dream Park

Brøndby IF - Randers FC 2-2

Brøndby får massiv opbakning på Right to Dream Park i Grundspillet sidste kamp, for alle 1200 udebanebilletter blev torsdag eftermiddag revet væk på kun 50 minutter.

Der er stemningsboykot på Sydsiden, og Brøndbys fans synes mere splittede end nogensinde før efter klubbens nye ejerskab.

Men opbakning til Jesper Sørensens tropper er uendelig.

Læs også: Medie: Niels Frederiksen i spil til IFK Göteborg-job

Og det blev slået fast endnu engang torsdag eftermiddag, da Brøndby satte 1200 udebanebilletter til salg til kampen på Right to Dream Park mod FC Nordsjælland den 19. marts.

Alle billetter blev nemlig revet væk, og allerede 50 minutter senere måtte Brøndby tænde de røde lamper og melde udsolgt i udebaneafsnittet i Farum.

Brøndby skriver ydermere på deres hjemmeside, at de gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at købe billetter til FC Nordsjællands hjemmebaneafsnit.

Læs også: Brøndby annoncerer: Vil have MLS-bosser i bestyrelsen

Jesper Sørensen og co. går ind i to afgørende uger i Superligaen, som skal afgøre, om man skal spille i Nedryknings- eller Mesterskabsspillet i den sidste del af sæsonen.

Brøndby er i øjeblikket placeret på en 8. plads med blot ét point op til søndagens modstander fra Silkeborg, der lige akkurat er hoppet ind i top 6.

Læs også: Ohi langer ud efter højlydt Lyngby-bænk: ‘…så er du en idiot’

Læs også: Vallys eller Vallis? ‘Jeg ved ikke, om det er skandaløst. Det er mere bare sjovt’

Relaterede nyheder

Seneste nyt