1964

Aarhus Fremad-træner forklarer voldsomt raseriudbrud mod Brøndby-bænken

Aarhus Fremads cheftræner Morten Kjærgaard var langt fra tilfreds med Brøndby mod slutningen af onsdagens pokalkamp. Nu forklarer han sit raseriudbrud.

 

Aarhus Fremad leverede onsdag eftermiddag et fodboldmirakel i pokalturneringen, da de bankede Brøndby IF, som stillede med et slagkraftigt hold.

4-0 lød sejrscifrene for 2. divisionsklubben i en kamp, hvor alt gik op i en højere enhed for de gule og sortstribede underdogs.

Læs også: CV giver spillerne skylden for pokalfadæse

Sejren var reelt aldrig i fare for Aarhus Fremad, som havde Brøndby IF under kontrol til cheftræner Morten Kjærgaards store fornøjelse.

Mod slutningen af opgøret – ved stillingen 3-0 til hjemmeholdet – tændte han dog af og skældte ud på Niels Frederiksen og Martin Retov på Brøndby-bænken. Men hvad gik forud for det verbale overfald?

 

Det forklarer Aarhus Fremads succestræner nu i et interview med Ekstra Bladet.

– I en kamp er man selvfølgelig altid oppe i et højt gear. Vi havde en spiller, der var lidt skadet, og så kaster Can (Fremad-målmand, red.) bolden ud. Det var i hvert fald ikke for at trække tiden, og så sætter de spillet i gang og angriber, siger han og tilføjer:

– Der synes jeg, at det er god stil at aflevere bolden tilbage. Det var det, jeg prøvede at reagere på der og sige ‘come on’, men det kan selvfølgelig være, at de ser det på en anden måde eller var presset i situationen eller slet ikke opdager det.

Læs også: Efter pokalydmygelse: Niels Frederiksen beholder sit job

Ingen bad feelings

Efter opgøret var der dog ingen bad feelings mellem Morten Kjærgaard og Niels Frederiksen som pænt fik sagt tak for kampen og streget den situation ud.

– Vi sagde selvfølgelig tak for kampen, og Niels anerkendte os også fint, og så havde han travlt med at snakke med journalister. Han sagde tillykke med det. Det var flot, og så var der ikke meget mere i det.

Aarhus Fremad er dermed med i bowlen, når der trækkes lod til næste runde af pokalturneringen, mens Brøndby IF’s eneste reelle chance for sølvtøj forduftede i efterårssolen på Riisvangen.

 

Redaktionen anbefaler…
1. Alpha undskylder: ‘Stjal’ sæsonkortholderes faste pladser
2. Forfærdeligt: Blodigt overfald i ‘Hytten’
3. Splittelse i fanmiljøet: Alpha trækker sig midlertidigt
4. Slukøret Ohi: Fodbold er brutalt
5. Brøndby-capo står frem: Her er hans svar efter dramatisk søndag