1964

Ærlig Ohi: Blev tvunget til at skifte

Ohi Omoijuanfo fortæller ærligt, at det var hans førsteprioritet at blive i sin serbiske klub, Røde Stjerne, men han blev presset ud. Han giver dog også udtryk for, at han er glad for, at skiftet til Brøndby IF faldt i hak.

Efter halvanden ugers intense rygter kunne Brøndby IF endelig offentliggøre, at de havde købt den 28-årige nordmand, Ohi Omoijunafo, som blev hentet til klubben fra Røde Stjerne.

Den målfarlige angriber, der blot nåede et halvt års tid i den serbiske topklub, fortæller efter sin transfer til Brøndby IF, at han blev presset til at skifte.

– Jeg havde ikke noget andet valg efter at have snakket med bestyrelsen for tre-fire uger siden. Jeg fik at vide, at det var bedre for mig at finde en ny klub, og at min spilletid ville blive begrænset, skriver han i et langt og følelsesladet opslag på Instagram, hvorefter han tilføjer:

– Jeg forsøgte at overbevise dem om, at jeg ville blive og kæmpe for min plads, for jeg vidste, det var noget, jeg ville være i stand til. Beskeden, jeg fik, var, at jeg ikke ville få spilletid til at gøre det, og som I alle så, fik jeg ingen spilletid i ligaen eller Champions League-kvalifikationen, selvom jeg var den eneste angriber på bænken.

Røde Stjerne skiftede dog for kort tid siden ud på trænerposten, da Dejan Stankovic blev fyret, mens Milos Milojevic tog over – men bestyrelsen havde allerede truffet beslutningen om, at Ohi skulle væk.

– Efter Mister Dejan Stankovic stoppede, fik jeg min første startplads i meget lang tid. Jeg snakkede med Mister Milos Milojevic (Røde Stjernes nye træner, red.) efter kampen og fortalte ham om den besked, jeg havde fået fra bestyrelsen, og om han ville have mig til at blive eller ej. Han fortalte mig: ‘Hvis jeg var kommet for tre uger siden, ville du blive, men nu er Røde Stjerne i gang med at signe en ny angriber‘.

Han slutter sit lange Instagram-skriv, som du kan se i sin fulde længde her, med at forklare, at han forsøgte at blive i den serbiske klub, men at der ikke var noget at gøre:

– Jeg føler ikke, at jeg var ønsket der, så jeg så ingen andre udveje end at forlade Røde Stjerne. Jeg forsøgte virkelig at blive, men de havde allerede bestemt sig omkring mig, så jeg føler ikke, at jeg kunne gøre noget.

Ohi Omoijuanfo fortæller til Brøndby IF’s hjemmeside, at klubben har været vedholdende i deres interesse i ham, og han glæder sig over, at det hele endelig faldt på plads, så kan kunne trække den gule trøje med nummer 9 over hovedet.

– Brøndby IF har igennem hele forløbet vist stor interesse for mig, og det har betydet meget for mig, så jeg er glad for, at skiftet endelig lykkedes. Med den erfaring jeg har med mig, så er jeg sikker på, at jeg kan hjælpe holdet.

Ifølge flere medier betaler Brøndby IF omkring 8 millioner kroner for angriberen, der har sat sin signatur på en aftale frem til 2025. Han træner med sine nye holdkammerater i dag, torsdag.

Mest læste artikler i de seneste ti dage:
1. Medier: Brøndby køber Ohi til spotpris
2. Se den stjernespækkede liste: Brøndby IF har været i tæt dialog med 15 spillere
3. EB: Daniel Wass tjener omkring 300.000 kroner om måneden i Brøndby IF
4. Snarlig afklaring om muligt skifte til BIF: Fuldstændig færdig i Røde Stjerne
5. CV kan få sine ønskespillere for under 20 millioner kroner