1964

Skotsk træner afslører: Blev valgt fra som Brøndby-træner på målstregen

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Jan Bech Andersen, bestyrelsesformand [P3164](Brøndby IF)

Den skotske manager Tam Courts hævder, at han var blandt de to sidste trænerkandidater til jobbet som Brøndby-træner.

Brøndbys trænerjagt har været dækket tæt i den nationale presse, hvor det længe har været kendt, at tyske David Wagner og Frank Kramer var i spil til jobbet på Vestegnen.

Det blev dog Jesper Sørensen, der blev udnævnt til cheftræner, men nu viser det sig, at den skotske cheftræner Tam Courts var en seriøs kandidat til at overtage tøjlerne på Vestegnen.

– Jeg havde ret omfattende samtaler med deres sportsdirektør og de kommende ejere. Det var meget positive og produktive samtaler, siger han til Scottish Daily Express.

Den 41-årige cheftræner er ledig på markedet efter bruddet med Budapest Honvéd i oktober, og han hævder, at valget stod mellem ham og Jesper Sørensen.

– Når du er i betragtning til et topjob som dette, så er der altid andre topkandidater involveret. Jeg gjorde det godt, fordi jeg var blandt de sidste to.

Skotten lægger ikke skjul på, at han var meget interesseret i at overtage jobbet i Brøndby.

– Brøndby vækkede min appetit, men desværre missede jeg chancen. Jeg fik ikke jobbet, men jeg fik en masse god feedback, og jeg er taget derfra med en positiv følelse.

Ifølge Tam Courts har Global Football Holdings valgt at holde linjen varm til ham. Brøndby-ejerne har også yderligere syv klubber i porteføljen.

– Jeg er faktisk blevet inviteret til flere opfølgende møder med dem. Det var ikke jobsamtaler, men mere samtaler, hvor vi lærte hinanden bedre at kende med tanke på et fremtidigt samarbejde. Jeg er glad for processen, og det giver nyt brænde på bålet, slutter han.

Tam Courts har ikke noget farverigt CV. Foruden ungarske Budapest Honvéd har han stået i spidsen for Dundee United og Kelty Hearts i hjemlandet.

Jesper Sørensen fik en to og et halvt årig aftale i Brøndby, og han debuterede søndag aften med en 5-2-sejr over AC Horsens.

Relaterede nyheder

Seneste nyt