1964

AGF straffer talent efter racisme mod Brøndby-spiller

Brøndby IF - Ob 2-0

Brøndby IF’s Malek Bakhit blev udsat for racisme i en kamp i U/19 Ligaen for nyligt, og AGF fortæller til Ekstra Bladet, at de har taget affære, mens Malek også har fået en personlig undskylding.

Et stort drama udspillede sig i lørdagens kamp i U/19 Ligaen, hvor en tydeligt oprørt Malek Bakhit blev kaldt ‘abe’, da Brøndby IF gæstede AGF på Fredensvang.

AGF’s cheftræner valgte prompte at tage den pågældende AGF-spiller ud, og det 18-årige AGF-talent, hvis navn ikke nævnes, har fået en yderligere straf, fortæller AGF’s talentchef Jesper Ørskov til Ekstra Bladet.

– Cheftræneren og jeg har efterfølgende haft en samtale med spilleren og indskærpet, at den opførsel strider mod vores værdier, og at vi ikke vil finde os i den opførsel fra vores spillere, siger han og fortæller, at AGF’eren også har taget kontakt til Malek Bakhit.

– Spilleren har kontaktet Brøndby-spilleren personligt og sagt undskyld, og han gjorde det samme over for alle sine holdkammerater i mandags.

AGF fortæller ydermere, at spilleren har fået en intern karantæne for de næste par kampe, mens han vil bidrage med daglige pligter i klubben i den næste periode.

Læs mere om sagen HER.

Redaktionen anbefaler…
1. Blakket ry i Danmark: Blitzer og Blackstones skyggeside
2. Skandaløst: AGF’er kalder Brøndby-talentet Malek for abe
3. Makienok afslører: Snakkede med Brøndby IF
4. Medie: Syv storklubber lurer på Jesper Lindstrøm
5. Brøndby skærmer Vallys fra presse