1964

Alkmaar-fans begriber ikke lav pris på Evjen

kon

AZ Alkmaars fans lader deres frustration over afskeden med Håkon Evjen komme til syne på de sociale medier, hvor de ikke forstår den lave pris på 12 millioner kroner.

AZ Alkmaar har solgt den norske offensivspiller Håkon Evjen til Brøndby, og ifølge B.T.’s oplysninger får hollænderne 12 millioner kroner for ham.

På de sociale medier har AZ Alkmaar taget afsked med den talentfulde nordmand, og klubbens fans virker meget fortørnet over salget af Håkon Evjen.

– Virkelig dumt. Og så for kun 1,6 mio. (euro). Jeg begriber det ikke, skriver en AZ Alkmaar-fan i kommentarsporet til ovenstående tweet, mens en anden hollandsk fan blot skriver ‘værdiløs transfer’.

En tredje AZ Alkmaar-fan skriver, at han godt forstå Håkon Evjens ønske om mere spilletid, men for det beløb ville han have beholdt ham i mindst et halvt år.

Yderligere bliver det også beskrevet, at Håkon Evjens er et undervurderet talent, som bidrog med vigtige mål. Derudover har et par fans også tilføjet nedenstående GIF’S.

Det lader i al sin enkelthed til, at AZ Alkmaars fans har været meget glade for nordmanden, der tilsluttede sig den hollandske klub i januar 2020 efter succesfulde år i Bodø/Glimt.

Selv glæder Håkon Evjen nu til at spille i gul og blåt, og han fortæller, at Brøndby længe har fulgt ham.

– Jeg ved, at Brøndby IF har fulgt mig tæt siden min tid i Bodø/Glimt, så da interessen nu blev konkret, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville til Brøndby IF, siger den 22-årige nordmand til Brøndbys hjemmeside.