1964

Alpha blev længe efter slutfløjt: Klar besked til Jan Bech Andersen

Brøndby IF - Ob 2-0

Profit er godt, men værdier og kultur er vigtigere. Så klart lød budskabet fra Alpha til Jan Bech Andersen, da fangrupperingen endnu en gang blev på stadion længe efter slutfløjt.

Alpha, som styrer stemningen på Sydsiden, har været i overskrifterne i de seneste mange uger – både for voldsomme overfald, men også for deres ubetingede kærlighed til Brøndby IF.

I forbindelse med det mulige opkøb af klubben har Alpha gjort det klart, at de ikke ønsker at spille hasard med klubbens værdier og fremid, hvorfor de ikke vil på udenlandske hænder.

Efter den seneste udekamp mod Viborg FF blev Alpha på stadion lang tid efter opgøret for at tage afsked med det Brøndby IF, de kender – og det vil de gøre, indtil Jan Bech Andersen sælger klubben.

Sange og bannere blev vist, hvilket også skete søndag aften, efter Brøndby IF skuffende havde spillet 3-3 på hjemmebane mod ligaens ubetingede bundprop, Lyngby BK.

Her fremviste Alpha et banner, hvorpå der stod: Profit er godt, men værdier og kultur er vigtigere.

Foto: Screendump/Twitter

Alpha har været forbi Medianos podcaststudie i sidste uge, hvor medlemmerne Nicklas Lagerstorf og Nick Sørensen blandt andet kommenterede på et løfte, som de havde fået fra Jan Bech Andersen – LÆS den historie HER.

Derudover fortalte de to Alpha-medlemmer også, at de i fangrupperingen havde præsenteret et forslag til Brøndby IF’s nuværende storaktionær i forbindelse med det forestående salg. Den historie kan du læse mere om HER.

Redaktionen anbefaler…
1. Efter snak om salg: Alpha har fået løfte fra Jan Bech Andersen
2. Mulig kæmpestraf: Brøndby kan risikere at miste udebanefans resten af sæsonen
3. Se drømmemålet: Lindstrøm sender folk på røven – og snyder Rønnow
4. Frankfurt kræver mindst 225 mio. kr. for Lindstrøm
5. Brutalt: Brøndby-fan fik kraniebrud og brækkede armen på Sydsiden efter uenighed om Vallys-behandling