1964

Alpha efter boykot: Er til stede på Brøndby Stadion og klar til at protestere

Brøndby IF - Ob 2-0

Alpha har indstillet al tribuneaktivitet som følge af ejerskiftet i Brøndby IF, men fangrupperingen vil være til stede på Brøndby Stadion og protestere – dog efter kampene.

Alpha meldte for et par uger siden ud, at de ville boykotte stemningen midlertidigt som følge af de seneste ugers ballade og splittelse i fanmiljøet i Brøndby IF.

Fredag formiddag meddelte fangrupperingen så, at de vil indstille al tribuneaktivitet efter klubbens salg til Global Football Holdings L.P.

– På baggrund af det kommende skifte i ejerkredsen bag Brøndby IF indstiller Alpha fra dags dato alle tribuneaktiviteter, lød de i et skriv på deres hjemmeside.

Alpha vil dog stadig være til stede på Brøndby Stadion, og ligesom i seneste hjemmekamp mod FC København, vil fangrupperingen give lyd fra sig efter kampen.

– Efter kampene i den seneste tid har vi valgt at protestere positivt efter slutfløjtet ved at synge for klubben. Det tiltag vil vi ligeledes fortsætte med resten af efterårssæsonen. Der skal ligeledes også lyde en kæmpe opfordring til alle, som er kritiske overfor det nye ejerskab, om at deltage her, uanset hvordan man ønsker at agere under selve kampene.

Alpha opfordrer derudover øvrige fans til at boykotte stemningen på Brøndby Stadion, hvis de ligesom dem er utilfredse med salget til den amerikanske investeringsfond.

– Vi ved godt, at ikke alle Brøndbyfans deler vores holdning, og det respekterer vi. Men vi ved også, at mange er enige omkring kritikken af den nye majoritetsejer. Vi vil gerne opfordre alle, som er kritiske overfor det det nye ejerskab om at tilslutte sig en stemningsboykot til Brøndby IFs kampe frem til vinterpausen. Det er for spillerne ikke den mest optimale opbakning, men det er den mest markante måde, vi kan vise vores holdning.

Læs hele Alphas meddelse her.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Medie: Brøndby har Randers-profil på blokken
2. Medie: Frankfurt kræver 300 millioner kroner for Lindstrøm – Arsenal spøger stadig
3. Avis: Brøndby fyrer Masterclass-chef
4. Efter blodigt overfald i Hytten: ‘Det kom ud af det blå’
5. Alpha på stadion efter derby: Bevar Brøndby IF!