1964

Alpha sletter spor: Overmaler grafitti under Sydsiden

sydsiden1

Fanfraktionen Alpha har efter dialog med Brøndby overmalet det grafitti, som de havde udarbejdet under Sydsidens tribuner, skriver Ekstra Bladet.

Alpha havde udsmykket betonen under Sydsiden med graffiti og flotte billeder collager, men det kan ikke længere ses.

Ekstra Bladet skriver, at Alpha har overmalet det, hvilket avisen tager som et klart tegn på, at fanfraktionen er helt på vej ud af Brøndby IF.

Det sker få dage efter, at Brøndby IF meldte ud, at de var blevet opkøbt af den amerikanske investeringsfond Global Football Holdings.

Alpha har længe været stor modstander af et udenlandsk flerklubsejerskab, og de bekræftede også, at de indstiller al tribuneaktivitet som følge af ejerskiftet.

Ekstra Bladet har spurgt Brøndby IF ind til Alphas beslutning om at overmale grafittien, men de har ingen yderligere kommentar. De bekræfter dog, at det er sket efter dialog med Alpha.

Alpha har siden 2006 styret stemningen på Sydsiden, men den tid er slut – og nu er spørgsmålet, om Alpha er helt fortid i Brøndby IF.

Tidligere tirsdag bragte Ekstra Bladet endnu en artikel om Alpha, hvor de kunne berette om et overfald mod fanfraktionen. Læs mere om det her.

Læs mere om Alpha her…
1. 
Alpha-capo om Vallys-historie: ‘Han må løbe hvorhen, han vil’
2. Alpha efter boykot: Er til stede på Brøndby Stadion og klar til at protestere
3. Alpha og AaB-fans i protest mod nyt Brøndby-ejerskab
4. Alpha melder klart ud: Drømmer om 50+1-ejerskab
5. Alpha undskylder: ‘Stjal’ sæsonkortholderes faste pladser