1964

Alpha uddelte øl og vand for 20.000 kroner

Brøndby IF - Ob 2-0

Alpha holdt deres ord og uddelte vand og øl til en værdi af 20.000 kroner, efter de overtog nogle sæsonkortholders plads i derbyet for et par uger siden.

Der har været kolossal splittelse i Brøndby IF’s fanmiljø, hvor det nærmest har været Alpha mod resten.

I forbindelse med derby for et par uger siden meldte Alpha ud, at de ikke længere ville være stemningsskabende på Brøndby Stadion, og derfor forlod de midten af Sydsiden.

I stedet smuttede omkring 100 Alpha’er op i tårn 31/32, hvor de ‘stjal’ sæsonkortholderes faste plads, hvilket du kan læse mere om her.

Der var tale om en misforståelse, fortalte Alpha efterfølgende i et længere statement på Facebook, hvor de også lovede, at de ville kompensere de ramte personer med en øl, vand eller andet.

Til hjemmekampen mod AaB søndag aften var der derfor en lille hilsen til sæsonkortholderne, som fik lidt kærlighed og koldt at drikke fra den udskældte fangruppering.

– Til Derbyet for to uger siden, havde du muligvis ikke adgang til din faste plads. … En situation som denne må naturligvis ikke opstå, og vi beklager den oplevelse, du som sæsonkortholder har haft til kampen, stod der blandt andet i flyeren, der blev uddelt i tårn 31/32 søndag aften.

– Som et udtryk for vores beklagelse, tilbyder Alpha en værdikupon til en af boderne på Brøndby Stadion, som du kan finde i denne flyer. Vi undskylder igen for de gener, episoden har medført, lyder det.

Alpha har delt flyeren på Facebook, hvor de fortæller, at der blev uddelt vouchers til boderne for ca. 20.000 kroner.

Foto: Sydsiden Brøndby

Redaktionen anbefaler…
1. 
Maxsø tavs om fremtiden efter ejerskifte
2. Carsten V. Jensen vil købe kvalitetsspillere til vinter
3. Alpha og AaB-fans i protest mod nyt Brøndby-ejerskab
4. Jan Bech: Derfor nævner vi ikke de 14 ejere af Global Football Holdings
5. Brøndby afviser Qatar-rygte efter salg