1964

Andersson vil sænke lønkrav efter misset Brøndby IF-skifte

Sebastian Andersson er vendt retur til FC Köln, hvor han er gået på klubjagt efter det mislykkedes skifte til Brøndby IF. Den svenske angriber er angiveligt klar til at sænke sine lønkrav i jagten på en ny klub.

Sebastian Andersson var i sidste uge tæt på at fuldføre et skifte til Brøndby IF, hvor han angiveligt bestod det obligatoriske lægetjek på trods af knæproblemer. Ifølge flere medier kunne han dog ikke blive enig med Brøndby IF om de personlige vilkår i kontrakten.

Derfor er han vendt retur til FC Köln, hvor han har fået klar besked på at finde sig en ny klub, da han ikke længere indgår i klubbens planer. Heller ikke selvom Borussia Dortmund har hentet FC Köln-angriberen, Anthony Modeste.

Den 31-årige angriber har tilsyneladende taget afvisningen i Brøndby IF til efterretning, for ifølge sport.ch har Sebastian Andersson meddelt andre interesserede klubber, at han er klar til at sænke sine lønkrav.

Det har angiveligt fået den schweiziske klub Grashoppers til at melde sig ind i kampen om FC Köln-angriberens underskrift igen. De afviste ham kort før det mulige Brøndby IF-skifte, fordi de fandt hans lønkrav urimelige.

Nu er det store spørgsmål, om Sebastian Andersson stadig kunne være aktuel for Brøndby IF, hvis han acceptere at spille på Brøndby IF’s præmisser og ikke sine egne. Carsten V. Jensen er i hvert fald stadig på jagt efter en angriber med samme statur som svenskeren, hvilket du kan læse om her.