1964

Andreas Maxsø langer ud: Brøndby overholdte ikke deres aftaler

Skærmbillede 2023-02-03 kl. 17.51.31

Andreas Maxsø langer ud efter Carsten V. Jensen for ikke at have overholdt nogle aftaler, som man indgik, da forsvarsspilleren skiftede til klubben i 2019.

Brøndby IF smed en større transferbombe, da de i september 2019 offentliggjorde signingen af Andreas Maxsø.

Den centrale forsvarsspiller havde købt sig selv fri af kontrakten med KFC Uerdingen 05 – og så kunne han skifte til Brøndby IF, selvom transfervinduet var lukket.

Læs også: Tillukket om Maxsø-økonomi: Prisen tæt på fem mio. kr.

I forbindelse med kontraktunderskrivelsen i Brøndby IF kom det senere frem, at Andreas Maxsø havde fået indskrevet flere frikøbsklausuler ind i aftalen, så han kunne komme til udlandet igen.

Af flere omgange var han også tæt på at forlade Brøndby IF, men to gange gik en done deal i vasken – som vi har læst det på grund af de købende klubber.

Men nu tager Andreas Maxsø blandet fra munden og fortæller, at det tilsyneladende ikke var så nemt at forlade Brøndby IF, som han og måske også vi troede.

– Der blev lavet nogle aftaler, da jeg skrev under med Brøndby, og de blev desværre ikke overholdt, siger han i interviewet med TV3SPORT og tilføjer:

– Jeg er et meget simpelt menneske, og jeg går meget op i respekt. Og hvis man laver en aftale, så laver man en aftale.

Læs også: Maxsø og co. på katastrofekurs i MLS – Uhre på pletten to gange

Interviewet med Andreas Maxsø er endnu ikke offentliggjort i sin fulde længde, men det bliver vist i Onside på TV3 SPORT eller Viaplay efter runde 22.

I optakten til Brøndbys kamp mod FC Nordsjælland blev der også vist et andet klip fra interviewet, hvor den tidligere Brøndby-anfører kritiserede Carsten V. Jensens indkøbspolitik læs mere om det her.

broendbyforfan.dk følger op på Andreas Maxsøs interview med TV3SPORT for at viderebringe, om vi får svar på hvilke aftaler, der ifølge den tidligere Brøndby-profil blev brudt.

Den 28-årige forsvarsspiller er i dag på kontrakt i Colorado Rapids, som han skiftede til i januar.

Læs også: Maxsøs afskedstale: Minderne kan ingen tage fra os

Relaterede nyheder

Seneste nyt