1964

Andreas Maxsø retter skarp kritik mod Carsten V. Jensen

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Den tidligere Brøndby-anfører Andreas Maxsø mener ikke, at Carsten V. Jensen og co. har været forberedt nok i de seneste transfervinduer. Det har kostet point, siger han.

Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen har igennem de seneste transfervinduet modtaget stor kritik for at sikre sine handler sent.

Efter Mesterskabssæsonen haltede det med at afløse de mange profiler, der forlod klubben, mens historien gentog sig i sommeren 2022.

Læs også: Vallys efter hadefulde beskeder: ‘Man kom lidt i tvivl om det hele’

Forstærkningerne lod vente på sig, og sæsonen var godt i gang, da offensiven fik tilført Ohi Omoijuanfo og Nicolai Vallys.

Det har været afgørende for, at Brøndby IF nu står i en situation, hvor de kan misse top 6 på trods af, at man har ligaens tredjestørste budget.

Det mener klubbens tidligere anfører, Andreas Maxsø, der forlod klubben for få måneder siden og derfor har deltaget i størstedelen af kampene i denne sæson.

– Hvis vi havde hentet de her spillere fra start, så havde vi hentet mange flere point, siger den tidligere Brøndby-anfører til Viaplay og tilføjer:

– Det gælder også for sæsonen efter mesterskabet, og jeg er godt klar over, at det koster lidt flere penge at hente dem tidligt.

Læs også: Jan Bech vil buldre frem: ‘Forvent handler i Vallys-størrelsen’

Andreas Maxsø retter direkte kritik af den sportslige ledelse, hvor Carsten V. Jensen er manden med hovedansvaret.

– Hvis man havde forberedt sig ordentligt, var det blevet meget bedre. Jeg havde ondt af Niels og trænerstaben, lyder den skarpe kritik mod den sportslige ledelse.

Carsten V. Jensens stod i TV3-studiet, da interviewet med Andreas Maxsø blev vist – og han var lettere overrasket over kommentarerne.

– Maxsø bliver en dygtig sportschef en dag. Han vil opdage, at det ikke er sådan markedet fungerer. Vi forbereder os altid bedst muligt – og vi var forberedte, siger han, inden han tilføjer, at han er overrasket over udlægningen.

Læs også: Rørt Ohi bemærkede Sydsidens sang og banner: Wow!

Carsten V. Jensen fortæller ydermere, at det slet ikke var muligt at hente de nævnte spillere tidligt i transfervinduet.

– Det havde ikke noget med penge at høre. Wass, Vallys og Ohi var ikke mulige at hente før, slår han fast og tilføjer så:

– Du kan jo høre Vallys’ lejr, hvad deres intention var, før transfervinduet startede, og så kan du også høre Ohis lejr om det samme. Og vi kender alle situationen med Daniel Wass.

Daniel Wass kom til Brøndby IF efter fire runder af Superligaen og efter, at man var røget ud af europæisk fodbold, mens Nicolai Vallys og Ohi Omoijuanfo først blev hentet efter syv spillerunder.

Det er ikke første gang, at Andreas Maxsø langer ud efter de manglende handler – læs bare her.

Læs også: Mellemøstlig klub forsøgte at stjæle Ohi fra Brøndby IF

Relaterede nyheder

Seneste nyt