1964

Anis Slimane spøger i Bayer Leverkusen

broendby-if-2048x1366

Dette er en rygtehistorie

Brøndbys midtbanespiller Anis Slimane bliver kædet sammen med et skifte til tysk fodbold, hvor Bayer Leverkusen angiveligt er meget interesseret i ham.

Det er ikke mere end et par år siden, at Brøndby IF hentede et ubeskrevet blad i AB. Navnet var Anis Slimane, som efter få måneder blev rykket fra Masterclass til Superliga-mandskabet.

Læs også: Hit or miss: Sådan har CV brugt 66.000.000 kroner på ét år

Den 21-årige midtbanespiller udviklede sig eksplosivt, og i den seneste sæson viste han klassen, da klubbens offensive kreatør Jesper Lindstrøm var skiftet klub.

Nu er det måske snart Anis Slimane, der skal videre i karrieren. Brøndbys midtbaneprofil kan nemlig være på vej mod et skifte til Bayer Leverkusen i Bundesligaen.

Læs også: Journalist: Wass og Brøndby IF har forhandlet personlige detaljer på plads

Det forlyder, at den tyske klub snart vil starte forhandlingerne med Carsten V. Jensen om en pris på den tunesiske A-landsholdsspiller.

Det er den tunesiske scout, Mahmoud Missaoui, der beretter om rygtet på sin Twitter-profil:

– Anis Slimane kan forlade Brøndby IF for at tilslutte sig Bundesligaen. Bayer Leverkusen er meget interesseret, og forhandlingerne med Brøndby kan starte meget snart, skriver han.

Læs også: Transferkup i Superligaen: ‘Brøndby har virkelig sovet i timen’

Carsten V. Jensen vil holde på Anis Slimane

Anis Slimane har udtalt, at han er glad i Brøndby IF, men at hans ambition er at skifte til en udenlandsk klub inden for en overskuelig fremtid.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen håber dog på at kunne føje et par år til den nuværende aftale, som står til at udløbe i sommeren 2024.

– Jeg så gerne, at Anis forlængede. Efter VM har han halvandet år tilbage, og det er stadig fint nok, men så begynder det også at snerpe til, så jeg vil gerne have en forlængelse, men de trækker den lidt, synes jeg, sagde han for nyligt til BrøndbyLyd.

Den danske transferguru Søren Sorgenfri har tidligere berettet i sin Transfer Talk hos nordicbet.dk, at Brøndby IF vil kræve omkring 45 millioner kroner for hans underskrift.

Læs også: Derfor trækker Wass-transfer ud

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF