1964

Anklaget for brutalt overfald: Alpha tager stærkt afstand

Brøndby IF - Ob 2-0

Ekstra Bladet har anklaget Alpha for et voldeligt overfald på Sydsiden i forbindelse med hjemmekampen mod Randers FC, men fangrupperingen afviser, at det er dem, der står bag. Samtidig langer de kraftigt ud efter Ekstra Bladet for at bringe usandheder på bordet.

Ekstra Bladet publicerede søndag eftermiddag en alvorlig artikel, hvor avisen beskyldte fangrupperingen Alpha for at have overfaldet en Brøndby-fan på Sydsiden til hjemmekampen mod Randers FC.

Overfaldet skulle være sket, fordi denne Brøndby-fan havde givet Alpha en fuckfinger for på den måde at vise sin utilfredshed med deres behandling af den nytilkomne Nicolai Vallys, som ifølge Alpha har en kærlighed for FC København og derfor ikke fortjener at blive hyldet.

Alpha har taget til genmæle på Facebook-siden Sydsiden Brøndby, hvor de tager kraftigt afstand til beskyldningerne om overfaldet, der skulle have kostet offeret en brækket arm og et kraniebrud.

– Ekstra Bladet skriver, at en Brøndbyfan til hjemmekampen mod Randers skulle være blevet “passet op af en håndfuld hooligans fra Alpha”, og at denne Brøndbyfan skulle have fået tæsk, så han fik kraniebrud og en brækket arm, skriver Alpha blandt andet i opslaget og fortsætter:

– Ekstra Bladet hævder, at de har talt med et øjenvidne, som siger, at overfaldsmændene bar trøjer med “Alpha Ungdom og Alpha Brøndby” påtrykt. Det passer simpelthen ikke.

Alpha slår videre fast, at de med sikkerhed kan sige, at det ikke var et medlem af Alpha, der begik det voldelige overfald på Sydsiden.

– Det var ikke medlemmer af Alpha, som overfaldt denne mand. At man står i midten af Sydsiden betyder ikke, at man er medlem af Alpha.

– Og vi har endnu tilgode at se beviser fra både Ekstra Bladet og dette anonyme øjenvidne, som kan bekræfte det, som de hævder. For vi kan sige med 100 procents sikkerhed, at intet Alpha-medlem overfaldt denne Brøndbyfan.

Alpha slutter skrivet af med at lange ud efter Ekstra Bladet, som de beskylder for konstant at lyve om dem. De opfordrer også til, at både medier og privatpersoner på de sociale medier stopper med at lyve og beskylde fangrupperingen for de mest vanvittige ting.

Se hele Alphas statement i kølvandet på Ekstra Bladets historie her:

Redaktionen anbefaler…
1. Ni spillere kan forlade Brøndby IF: Profilerede navne står foran kontraktudløb
2. Stort drama: Alpha overvejer at nedlægge sig selv
3. Brøndby IF tæt på at blive solgt: Men Jan Bech bliver
4. Retssag mod Riveros: Ekskæresten kræver stort beløb
5. Arsenal i kontakt med Lindstrøm: Koster 144 millioner kroner