1964

Avis afslører grumme detaljer om overfald i Hytten

Det var personer med bånd til rockergruppen, Mexigang, der overfaldt frivillige i Hytten efter søndagens derby mellem Brøndby IF og FC København. Det erfarer Ekstra Bladet, som detaljeret afslører, hvad der skete søndag aften.

Vold og fodboldkampe har desværre gået hånd i hånd i de seneste mange uger, og søndag aften blev Brøndby Supports bestyrer Peter Nielsen fragtet til hospitalet efter et overfald i klubhuset, Hytten.

Det var dog hverken fans af Brøndby IF eller FC København, der stod bag det blodige overfald, som sendte den elskede Brøndby-fan afsted i en ambulance med et hul i baghovedet, en hjernerystelse og et flækket øjenbryn.

Det var i stedet personer fra bandemiljøet, afslører Ekstra Bladet i en stor artikel, der er kommet online på deres hjemmeside i løbet af onsdagen.

Avisen skriver, at det var tre personer med bånd til Mexigang, der er en støtteklub til Bandidos, der overfaldte frivillige i Hytten, som netop var ved at fordøje 1-1-kampen mod FC København et par timer forinden.

Avisen afslører i detaljer, at personerne opsøgte ballade, og skubbede til folk i Hytten for at optrappe en konflikt, hvilket fik Hytten-bestyrerens kone til at bede dem om at forlade klubhuset.

Det ville de tre personer dog ikke. Derfor begyndte de at opføre sig truende overfor hende. Det ville bestyrer Peter Nielsen ikke være vidne til, så han lagde sig imellem parterne og bad grupperingen gå.

Herefter fandt overfaldet sted. Peter Nielsen blev slået ned og sparket af de tre mand. Det var så voldsomt, at han fik 10 sting i baghovedet, 4 sting i brynet, et brud på knoglen ved øjet og en kraftig hjernerystelse.

Bestyrerens svoger blev grupperingens andet offer, da han forsøgte at komme Peter Nielsen til undsætning. Det resulterede dog i, at han også blev overfaldet.

Heldigvis fik gæster i Hytten kaldt politiet kort efter, som straks hastede til klubhuset. Da havde de tre voldsmænd dog allerede forladt stedet.

Redaktionen anbefaler…
1. Alpha undskylder: ‘Stjal’ sæsonkortholderes faste pladser
2. Forfærdeligt: Blodigt overfald i ‘Hytten’
3. Splittelse i fanmiljøet: Alpha trækker sig midlertidigt
4. Slukøret Ohi: Fodbold er brutalt
5. Brøndby-capo står frem: Her er hans svar efter dramatisk søndag