1964

Avis: Brøndby fyrer Masterclass-chef

sydsiden

Brøndby IF har fyret Klavs Rasmussen. Det skriver Ekstra Bladet, der beretter om et betændt klima omkring den nu afgåede Masterclass-chef.

Brøndby IF satser stort på Masterclass, og i de seneste fire års tid har Klavs Rasmussen stået i spidsen for akademiet via sin titel som Head of Coaching.

Det er dog slut nu.

Ekstra Bladet skriver, at Klavs Rasmussen er blevet fyret som chef for Masterclass med øjeblikkelig virkning. Fra i mandags har hans kontor nemlig stået tomt på Vestegnen.

Avisen har talt med en række kilder tæt på Brøndby IF, der fortæller, at klimaet omkring Klavs Rasmussen har været anstrengt over en længere periode.

I Brøndby IF har man langt fra været tilfreds med den måde, hvorpå Klavs Rasmussen har ledet Masterclass, og derfor har han fået sparket ud af klubben.

– Han får på ingen måder topkarakterer for sin mandskabspleje og scorer heller ikke de bedste karakterer, når det handler om at skabe et godt arbejdsmiljø omkring sig, skriver avisen blandt andet om fyringen.

Avisen afslører videre, at op imod ti trænere på forskelligen niveauer stoppede i sommer. Om det har direkte relation til Klavs Rasmussens måde at lede og styre Masterclass på, skal dog være usagt, men det er logisk at drage de paralleller.

Redaktionen anbefaler…
1. Alpha undskylder: ‘Stjal’ sæsonkortholderes faste pladser
2. Forfærdeligt: Blodigt overfald i ‘Hytten’
3. Splittelse i fanmiljøet: Alpha trækker sig midlertidigt
4. Slukøret Ohi: Fodbold er brutalt
5. Brøndby-capo står frem: Her er hans svar efter dramatisk søndag