1964

Avis: Brøndby jagter hurtig kvalitetsangriber

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Brøndby er på markedet efter en kvalitetsangriber med fart i fødderne, men det er ikke nødvendigvis en afløser for Simon Hedlund, der har kontraktudløb efter indeværende sæson. Til gengæld hænger Carl Björk og Marko Divkovic’ fremtid angiveligt i tynd tråd på Vestegnen.

Brøndby har fået større økonomiske muskler efter Global Football Holdings indtog, og de blå/gule håber at kunne lukke det økonomiske hul til FC Midtjylland inden for en overskuelig fremtid.

Derfor vil klubben investere betydelige summer i truppen allerede til januar, hvor landsholdsspilleren Jens Stryger Larsen bliver nævnt på rygtebørsen.

 

B.T.’s podcast Transfervinduet erfarer, at Brøndby også vil gå hårdt efter at købe en kvalitetsangriber allerede til januar – en spiller med fart i fødderne, som skal indgå i en angriberduo med Ohi Omoijuanfo.

Det kan lyde som en afløser til Simon Hedlund, der for nyligt udtalte til Ekstra Bladet, at han ikke havde hørt fra Brøndby med henblik på en forlængelse af hans kontrakt, der udløber efter sæsonen:

– Jeg har intet hørt fra Brøndby. Men jeg ved ikke, hvad Brøndbys planer er, efter man har fået nye ejere. Hvis Brøndby kommer med en kontrakt, må vi tage snakken derfra, sagde han om sin nuværende situation.

B.T.’s transferpodcast fortæller dog, at man ikke har opgivet Simon Hedlund endnu, og man kunne godt se den svenske angriber være en del af fremtidens Brøndby.

Der er bare endnu ikke truffet en beslutning om, hvorvidt man vil lade ham gå eller beholde ham, og derfor er svenskeren sat hen i det uvisse.

 

To angribere på vej væk

Til gengæld ser fremtiden mere mørk ud for Marko Divkovic og Carl Björk, for ifølge B.T. vil Brøndby rydde op i offensiven og ofre et par spillere.

Det bliver efter alt at dømme de to spillere.

Marko Divkovic kostede 7,5 millioner kroner, da man købte ham fri i Dunajska Streda, mens Carl Björk kostede omkring det halve, da man gaflede ham som Uhres afløser i Norrköping.

Begge spillere har kontraktudløb i sommeren 2026.

 

Redaktionen anbefaler…
1. 
Lokalmedie: Viking FK vil hive Bell hjem fra Brøndby IF
2. Medie: Brøndby har Randers-profil på blokken
3. Medie: Brøndby IF kan slå transferrekord til januar
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. Medie: Brøndby kæmper mod FCK, AGF og Ajax om svensk keeper