1964

Avis: Brøndby jagter utilfreds Marcondes

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Brøndby IF fortsætter jagten på den 27-årige offensivspiller Emiliano Marcondes, som er ude i kulden i Bournemouth. FC Midtjylland og FC Nordsjælland viser også interesse.

Brøndby IF var i sommerens transfervindue i spil til Emiliano Marcondes’ underskrift, men den danske midtbanespiller ønskede ikke at forlade Bournemouth.

Den tidligere Superliga-profil øjnede et gennembrud hos The Cherries, der på det tidspunkt netop havde sikret sig oprykning til den engelske Premier League.

Emiliano Marcondes har dog blot fået ni minutters spilletid i sæsonen, mens han endnu ikke har fået et eneste spilleminut under den nye manager, Gary O’Neil – tilmed har han været helt ude af truppen i de seneste fire kampe.

Den manglende tillid fra den nye cheftræner i klubben har fået Emiliano Marcondes på andre tanker end i sommer. Nu er han klar til at forlade Premier League-oprykkerne.

Det skriver B.T.

Ifølge mediets podcast Transfervinduet forventes det, at Brøndby IF igen vil kaste sig ind i kampen om hans underskrift og forsøge at lokke ham hjem til Danmark.

De vil få tæt konkurrence af FC Midtjylland og FC Nordsjælland, som begge har en fortid med offensivspilleren, og som skulle være interesserede i en genforening.

Brøndby IF har fået en større økonomisk muskel efter salget til Global Football Holdings, og derfor kan klubben sprænge transferrekorden til januar – læs mere her.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Maxsø tavs om fremtiden efter ejerskifte
2. Carsten V. Jensen vil købe kvalitetsspillere til vinter
3. Alpha og AaB-fans i protest mod nyt Brøndby-ejerskab
4. Jan Bech: Derfor nævner vi ikke de 14 ejere af Global Football Holdings
5. Brøndby afviser Qatar-rygte efter salg

Måske du også synes om...