1964

Avis: CV misser to tyske træner-kandidater

Trænernyt

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen har været vidt omkring i sin trænerjagt, og der har angiveligt været dialog med både Frank Kramer og David Wagner. Enderne kunne dog ikke nå sammen, skriver Ekstra Bladet.

Det har længe lignet, at Brøndby ville ansætte en udlænding som afløser for Niels Frederiksen, der i samråd med Carsten V. Jensen blev enig om at stoppe samarbejdet i november.

De to tidligere Schalke 04-trænere David Wagner og Frank Kramer har begge været sat i forbindelse med den ledige cheftrænerstol, og nu skriver Ekstra Bladet, at Carsten V. Jensen har været i en form for dialog med dem.

Brøndby misser dog begge trænerkandidater, for avisen tilføjer, at meget lidt tyder på, at enderne når sammen til sidst, og derfor kigger klubben andre veje.

Som Discoverys fodboldvært Mette Cornelius skrev tidligere i dag på Twitter, peger det nu i retning af, at den danske U/21-landstræner Jesper Sørensen overtager cheftrænerjobbet på Vestegnen.

Ekstra Bladet erfarer også, at den tidligere Brøndby-assistenttræner er i spil til at blive cheftræner i klubben, men han har tilsyneladende ikke været med i feltet længe.

Jesper Sørensen forlængede nemlig sin aftale med DBU tidligere i december, men i de seneste timer er han dukket op som en brandvarm kandidat på rygtebørsen.

broendbyforfan.dk følger trænersituationen tæt i Brøndby.