1964

Avis: Durmisi er ikke på vej til Brøndby IF

Brøndby IF - Agf 1-0

Dette er en rygtehistorie

Riza Durmisi bliver kædet sammen med et retur til Brøndby IF, men ifølge B.T. arbejder Carsten V. Jensen ikke på at hente den tidligere profil tilbage.

Riza Durmisi var i sensommeren 2020 tæt på at lande en aftale med Brøndby IF, men Carsten V. Jensen valgte at droppe aftalen med venstrebacken.

Meget var ellers på plads, og derfor var Riza Durmisi også rasende over, at det ikke lykkedes ham at lande aftalen på den københavnske Vestegn.

Læs også: Brøndby-fans mobbede egen spiller ud af klubben

Han indikerede kraftigt, at han ikke ville vende tilbage til Brøndby, så længe Carsten V. Jensen var i klubben, og derfor kom det som et lyn fra en klar himmel, da italienske medier for nyligt kædet ham sammen med Brøndby IF igen.

B.T. melder i deres podcast ‘Transfervinduet’, at Riza Durmisi skal væk fra Lazio, hvor han blot har et år tilbage af sin aftale, men intet tyder på, at Brøndby IF er i spil til hans underskrift. Klubben arbejder ikke aktuelt på at hente ham tilbage, lyder det.

Avisen spår, at Riza Durmisi bliver fritstillet i Lazio mod at få en del af sin meget høje hyre i det resterende kontrakt-år. Hvor fremtiden så skal være, melder avisen intet om.

Det italienske medie Cittaceleste.it skriver også, at Riza Durmisi er på vej væk fra Lazio, men at klubberne ikke står i kø til hans underskrift. 

Aktuelt er danskeren derfor blevet bedt om at selvtræne, inden man forventer, at han skifter klub i slutningen af transfervinduet.

Læs også: Journalist: Brøndby handler fire nye spillere

Riza Durmisi skiftede fra Brøndby IF i 2016, da han landede en aftale i Real Betis. To år senere skrev han under på en fem-årig aftale med Lazio, hvilket sikrer ham en årsløn på den gode side af 15 millioner kroner.

Læs også: Lige skiftet efter BIF-brud: Ante Erceg færdig i ny klub

Derfor har han stædigt holdt fast i sin aftale i det italienske og ikke ønsket at forlade klubben. Kun på lejeophold, så han stadig har kunne bibeholde sin konge-løn.

Riza Durmisi er 28 år.

Mens det ikke ser ud til, at Riza Durmisi skal retur til Brøndby IF, peger meget i retning af, at Daniel Wass er på vej. Læs bare historien om, at han har forhandlet de personlige vilkår på plads HER.