1964

Avis: Brøndby vil have 25-30 millioner kroner for Hermansen

broendby-if-2048x1366

Det peger mere i retning af et sommersalg end et vintersalg af Mads Hermansen, men 25-30 millioner kroner kan få Carsten V. Jensen til at trykke på aftrækkeren. Det skriver Ekstra Bladet.

Mads Hermansen brød igennem på Brøndbys førstehold i sidste sæson, hvor han efter mesterskabssæsonen blev forfremmet til førstekeeper efter kontraktudløb til Marvin Schwäbe.

Den unge keeper har været en nøglespiller for Brøndby nærmest lige siden, han satte sin fødder mellem stængerne i buret på Brøndby Stadion. Men han spiller næppe i klubben i hele sin kontraktperiode.

Det 22-årige keepertalent, som er et produkt af Masterclass, har bejlere i udlandet, og broendbyforfan.dk har tidligere skrevet om interesse fra Bundesligaen, hvilket du kan læse om her.

I den artikel blev det beskrevet, at Carsten V. Jensen ikke har travlt med at sælge Brøndby-keeperen, hvilket Ekstra Bladet også beretter om i et længere skriv om det forestående januartransfervindue.

– Et vintersalg vil være meget overraksende. Det kan mere tyde på et sommersalg. Men kommer der et stort, seriøst bud, så handler det mange gange om at slå til, skriver avisen og tilføjer, at den talentfulde keeper spiller på lånt tid på Vestegnen.

Men hvad er et stort og seriøst bud så?

Ekstra Bladet skriver, at et bud på 25-30 millioner kroner kan udløse et salg her og nu af Mads Hermansen, der har kontraktudløb i sommeren 2025.

Mads Hermansen blev forholdt sin fremtid for halvanden måned siden, hvor han i et interview med bold.dk ikke afviste, at han kunne skifte klub til januar, hvis den interesserede klub var den rette.

– Det er klart, at det (udlandet red.) er en ambition på et tidspunkt, da det er noget, jeg gerne vil. Hvis det rigtige kommer, kunne det måske godt være nu (til januar red.), sagde Mads Hermansen i starten af november om sin fremtid.