1964

Avis slagter tre Brøndby-stjerner og Niels Frederiksen efter ydmygelse

broendby-if-2048x1366

B.T. finder de hårde gloser frem i vurderingen af Brøndby IF’s spillere efter det ydmygende 1-4-nederlag til FC København søndag eftermiddag i et udsolgt Parken.

Brøndby IF fik ørerne i maskinen søndag eftermiddag, da de tabte med hele 1-4 i derbyet mod FC København foran de omkring 40.000 tilskuere i Danmarks nationalarena. 

Brøndby IF leverede en indsats som var ‘skamfuld’ og ‘pinlig’ ifølge keeper Mads Hermansen, og det lader til, at han så præcis den samme kamp som B.T. Den danske avis var nemlig langt fra imponeret over Brøndby IF’s indsats i derbybraget, og de fandt de lave karakterer frem til størstedelen af spillerne.

Blás Riveros fik verbale lussinger af avisen med ordene: ‘Kevin Diks vendte på den sydamerikanske Brøndby-spiller i samme tempo, som Blas Riveros flipper burgere på den grill, fansene købte til ham. Det gik så hurtigt, at Niels Frederiksens berømte opsang til Kevin Mensah ville være på sin plads. ‘Vil du være venlig ikke at vende røven til.’

Midtbaneprofilen Anis Slimane fik karakteren 1 ud af 6 for sin indsats, og han blev kritiseret for sine dårlige aktioner og tabte dueller på midten af banen samt sit uheldige touch ved FC København’s første scoring og den fejlagtige førsteberøring op til 3-1-målet.

Svenske Simon Hedlund fik også massiv kritik af avisen, som skrev følgende om ham: ‘Fuldstændig anonym. Var han overhovedet på banen? Han viste så lidt, at det er unødvendigt at skrive mere om ham’. To stjerner kvitterede avisen med til offensivspilleren.

En tur på grillen fik cheftræner Niels Frederiksen også. Ikke fordi han taktisk blev udmanøvreret af Jess Thorup, men derimod for, at han ikke trækker håndbremsen og lægger et større pres på Carsten V. Jensen og co. for de manglende forstærkninger.

– Nu må den loyale bankmand også snart vise noget mandsmod og banke i bordet hos Carsten V. Jensen og Jan Bech Andersen og kræve de nødvendige forstærkninger. Det er sikkert rigtig fint internt, at han aldrig brokker sig udadtil, men nok er nok. Vis lidt temperament, Niller. Du bragte guldet til Brøndby for første gang i 16 år, og pengene er der. Du kan tillade dig det, og fansene vil helt sikkert støtte dig, skriver avisen efterfulgt af én stjerne ud af seks.

Læs alle B.T.’s vurderinger her.