1964

B.T.: Andersson-transfer trækker ud

Brøndby IF gennemfører et meget omhyggeligt lægetjek af Sebastian Andersson, og derfor er svenskeren endnu ikke præsenteret i klubben.

Brøndby IF er enig med FC Köln om en aftale, der sender den svenske angriber fra den tyske klub til den københavnske Vestegn.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen havde håbet at kunne lukke aftalen inden torsdagens Conference League-kamp mod FC Basel, men det er ikke lykkes.

Læs også: Transfer tæt på? Sebastian Andersson befinder sig i Danmark

Ifølge B.T. trækker handlen ud, fordi klubben vil være ekstra sikre i deres beslutning, for den 31-årige angriber har en bekymrende knæskade, der skræmmer på Vestegnen.

Det er ikke mere end et år siden, at Sebastian Andersson dumpede et lægetjek i Antalyaspor, fordi de ikke mente, at hans knæ kunne holde til fodbold i længden.

Læs også: Journalist tror ikke, at Andersson består lægetjek i Brøndby IF

Samtidig kan B.T. afsløre, at Sebastian Andersson kun træner med hver anden gang i tyske FC Köln, hvilket også velvidner om en fysik, der har set bedre dage.

Medianos journalist Gisle Thorsen berettede også om en skræntende fysik hos Sebastian Andersson, og derfor spåede han, at angriberen ikke ville kunne bestå et lægetjek i Brøndby IF, hvilket du kan læse mere om her.

Brøndby IF håber dog, at knæet er så tilpas skarpt, at han kan bestå lægetjekket og blive præsenteret som ny angriber i løbet af fredagen, skriver B.T.

Læs også: Sagde nej til Pavlovic: Nu henter de ham alligevel