1964

Bookmaker: Ny favorit til Brøndby-job

Brøndby IF - Ob 2-0

Det er nu ikke længere David Wagner, der er favorit til at overtage trænergerningen i Brøndby, hvis man skal tro bookmakeren, Unibet, der i stedet peger på tyske Frank Kramer.

Det er snart en måned siden, at Brøndby skilte sig af med Niels Frederiksen, der havde skuffet i 2022 med et meget lavt pointsnit, hvilket kulminerede i årets sidste kamp, som man tabte med 1-2 til Viborg.

Carsten V. Jensen har siden da været på jagt efter en ny cheftræner, men Brøndbys fodbolddirektør lader ikke til at være kommet tæt på en afløser for Niels Frederiksen, der nåede knap 3,5 år på den københavnske Vestegn.

B.T. har berettet, at man har holdt samtaler med flere træner-kandidater, og at meget tyder på, at det bliver en udenlandsk træner, der sætter sig i den varme stol på Brøndby Stadion.

Men konkrete navne har avisen ikke kunne berette om.

Det har Unibet i stedet kunne. Den store bookmaker skrev for nyligt, at David Wagner var storfavorit til at tage over på den københavnske Vestegn, og de placerede ham i odds 2,20 – en del under de øvrige kandidater, som blandt andet talte den danske landstræner, Kasper Hjulmand.

Mens der har været småt med skriverier i pressen om en ny Brøndby-træner, lader det til, at Unibet igen har færden af noget.

Bookmakeren har netop opdateret deres oddsætning for en kommende Brøndby-træner, og her fremgår det, at den nye trænerfavorit er Frank Kramer, som placeres i førerfeltet med en oddssætning på 2,00.

50-årige Frank Kramer har trænet diverse tyske ungdomslandshold, mens han inden for de seneste par år har stået i spidsen for både Armenia Bielefeld og Schalke 04. Han blev fyret i Schalke 04 i oktober i år.

Se hele Unibets liste her: