1964

Brænder Brøndby-logoet: Sekundet efter slår Kvistgaarden til

broendby-if-2048x1366

En polsk Pogon-fan brændte Brøndbys flag, og sekundet efter blev deres Europa-drøm definitivt smadret af Mathias Kvistgaarden.

Brøndby IF og Pogoń Szczecin spillede uafgjort i det første opgør i Conference League-kvalifikationens anden runde, og derfor var alt åbent inden returopgøret på Brøndby Stadion torsdag aften. 

Der var lagt op til en ond kamp, efter der havde været megen drama i første opgør, hvor de to klubbers fangrupperinger havde opført sig mindre pænt, hvilket du kan læse mere om her og her.

Der skulle heller ikke gå mange minutter, før Sydsiden leverede aftenens første tifo mod de polske fans, da de skrev: Lets cook the chickens, efterfulgt af en kæk illustration: 

Læs også: Anis Slimane spøger i Bayer Leverkusen

Brøndby-spillerne gjorde, som fansene ønskede. De åd de polske kyllinger og gik til pause foran med 2-0 på to scoringer fra Simon Hedlund, hvoraf den første scoring var på et straffespark, som han selv tilkæmpede. 

I anden halvleg kunne Mathias Kvistgaarden gøre det til 3-0, og på Twitter har en opmærksom Brøndby-fan delt en herlig video af en Pogon-fan, som brænder Brøndby-logoet på udebaneafsnittet lige i det sekund, Brøndby sender endnu et søm i den polske kiste. 

Læs også: Hit or miss: Sådan har CV brugt 66.000.000 kroner på ét år

Se den herlige video her

Læs også: Journalist: Wass og Brøndby IF har forhandlet personlige detaljer på plads