1964

Brøndby afgav bud på Levski Sofia-profil i weekenden

Transfergossip

Brøndby forsøgte at lokke Levski Sofia til at sælge deres lovende midterforsvarer, José Córdoba, for 15 millioner kroner, men den bulgarske klub afviste Carsten V. Jensen.

Brøndby har jagtet en midtstopper igennem store dele af transfervinduet, efter det tidligt har stået klart, at både Sigurd Rosted og Andreas Maxsø var på vej videre.

Sidstnævnte er skiftet til Major Soccer League-klubben, Colorado Rapids, og derfor rykkede Brøndby hurtigt og underskrev en kontrakt med hans afløser mandag formiddag.

26-årige Rasmus Lauritsen blev signet på en kontrakt frem til sommeren 2027, men forinden det jagtede man også Hammarby-stopperen, Edvin Kurtulus – læs den historie her.

Nu erfarer de bulgarske medier dsport.bg og Darik Radio, at Brøndby også var på jagt i Bulgarien, for klubben afsendte et bud på midtstopperen, José Córdoba.

Medierne skriver, at Brøndby i weekenden bød 15 millioner kroner på den 21-årige midtstopper, mens man også var villig til at give procenter af et eventuelt videresalg.

Hans klub Levski Sofia sagde dog nej tak til det ellers pæne bud. De krævede 22,5 millioner kroner for ham, og det var mere end, hvad Brøndby ville betale.

José Córdoba skiftede til Levski Sofia i sommeren 2022 fra Independiente, og han har kontrakt med den bulgarske klub frem til sommeren 2025.

Den alsidige slider, der har landskampe for Panama på CV’et, kan også begå sig på venstrebackpositionen og tildels på den defensive midtbane.

Det danske transfervindue lukker tirsdag ved midnat, og derfor har Brøndby lidt over et døgn til at handle nye spillere før den sidste del af sæsonen begynder i midten af februar.