1964

Brøndby annoncerer: Vil have MLS-bosser i bestyrelsen

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Jan Bech Andersen, bestyrelsesformand [P3164](Brøndby IF)

Brøndby har via Fondsbørsen indkaldt til den årlige generalforsamling, hvor det blandt andet fremgår, at man foreslår at tilføje Michelle Hyncik og Arnold Rijsenburg til bestyrelsen. De har begge ledende poster i MLS-klubben, Real Salt Lake.

Brøndby udsendte mandag en indkaldelse til den ordinære generalforsamling, hvor et af fokuspunkterne blandt andet er valg af Brøndby-bestyrelse.

Jan Bech Andersen, Scott McLachlan, Niels Henrik Roth, Scott Krase, Johannes Michael Ruppert og Christopher Johannes Anderson stiller alle op til genvalg, mens Sten Lerche og Christian Barret er blevet udpeget til at fortsætte i bestyrelsen.

Læs også: Ohi langer ud efter højlydt Lyngby-bænk: ‘…så er du en idiot’

Det bliver samtidig meddelt, at Igancio Beristain og Isaac Harrouche ikke stiller op til genvalg, og det betyder, at der skal udpeges et par nye ansigter til bestyrelsen.

Brøndby skriver på klubbens hjemmeside, at de foreslår, at Michelle Hyncik og Arnold Rijsenburg vælges ind som nye medlemmer af bestyrelsen.

Michelle Hyncik er advokat og Vice President i Major Soccer League-klubben, Real Salt Lake. Hun arbejder blandt andet også med til at organisere og professionalisere kvindefodbold.

Og netop hendes arbejde med kvindefodbold er en af nøgleårsagerne til, at man gerne ser hende i Brøndbys bestyrelse.

Det fortæller bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen.

– Michelle Hyncik er en stor kapacitet med flere års juridisk og kommerciel erfaring fra MLS-ligaforbundet samt MLS-klubben Real Salt Lake og ikke mindst kvindefodbold, som vi mener, vil kunne bidrage væsentligt til bestyrelsens arbejde.

Læs også: Global Football Holdings vil indgå aftale med Brøndbys fanmiljø

Arnold Rijsenburg er det andet navn, der bliver foreslået til bestyrelsen.

Han er tidligere professionel fodboldspiller, og er i dag Director of Coaching på talentakademiet i Major Soccer League-klubben, Real Salt Lake.

Om Arnold Rijsenburg siger Jan Bech Andersen:

– Han kan igennem sine erfaringer som tidligere professionel fodboldspiller og nuværende Director of Coaching på Real Salt Lake’s akademi bringe nye dimensioner ind i bestyrelsens diskussioner og drøftelser, særligt indenfor talentudvikling og hvordan vi får udviklet nogle endnu bedre rammer til Brøndby’s kommende generationer af stjerner.

Læs hele indkaldelsen til generalforsamlingen her.

Generalforsamlingen afholdes torsdag den 30. marts.

Læs også: Brøndby havde 15-årigt dansk stortalent i kikkerten

Seneste nyt