1964

Brøndby arbejder på offensive tilgange

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen bekræfter, at man kigger på spillere til offensiven, mens cheftræner Niels Frederiksen også fortæller, at han ønsker forstærkninger fremme i banen.

Brøndby IF scorede blot 40 mål i 32 Superliga-kampe i sidste sæson, mens man også startede med stor uskarphed i søndagens Superliga-premiere mod AGF.

De blå/gule tilkæmpede sig mange chancer, men der blev leveret den ene kæmpe afbrænder efter den anden, inden Anis Slimane via en afretning sikrede tre point.

Læs også: Se beviset her: Intet straffespark til Andersson

Den tandløse offensiv skal nu forbedres, og Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen afslørede efter opgøret, at man kigger efter offensive forstærkninger.

– Der er ikke noget nyt i, at vi kigger på vores offensive positioner, og det vil vi fortsat gøre. Men vi skal ikke tage noget ind bare for at tage noget ind.  Vi skal sikre, at der er noget kvalitet, og at de er bedre end dem, vi har, og at pengene passer og alle de her ting. Så simpel en opgave er det ikke. Men vi kigger på, om vi kan skærpe noget på de offensive pladser, siger han ifølge tipsbladet.dk.

Selvom han har lagt pres på Carsten V. Jensen ved at gå ud offentligt og adressere de offensive problemer, slår han fast, at man skal agere med fornuft.

Læs også: Brøndby udlejer talentfuld målmand

– Vi skal tænke os om og gøre det fornuftigt. Det bliver der arbejdet på, og det ved jeg. Så må det tage den tid det tager. Jeg vil hellere have den rigtige om fire uger end den forkerte i morgen.

Måske to nye offensive spillere på vej 

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen blev også forholdt kritisk til, hvorvidt der skulle handles ind offensivt, da han besøgte Onsides studie efter søndagens kamp.

– Vi leder efter spillere, der kan hjælpe holdet og truppen på de forreste led i banen. Det er lidt på den offensive del af midtbanen og helt fremme, siger han og indikerer dermed, at der kan komme to nye offensive tilgange.

Læs også: Slimane tøver med ny Brøndby-kontrakt

Han slår dog – ligesom Niels Frederiksen fast -, at man ikke bare kaster millioner efter hvem som helst.

– Man kan kaste mange penge efter noget, der ikke giver så meget igen, så vi prøver at være nøjagtige med det, vi gør. Det skal helst gøre en markant forskel. Det skal være spillere, der er proven og har bevist sig. Det er ikke så nemt at hente dem ind for almindelige midler, slutter Brøndbys fodboldboss.

Carsten V. Jensen blev også forholdt Niels Frederiksens fremtid, da han gæstede Onside-studiet. Den snak kan du læse mere om her.

Læs også: Brøndby-træner indikerer snarligt køb til offensiven

Læs også: Dansk journalist hinter Wass-transfer til Brøndby