1964

Brøndby-boss om Hermansen: Skal et rigtig godt bud på bordet

Daniel Wass [P5320] (Brøndby IF), Ohi Omoijuanfo [P1213] (Brøndby IF), Mads Hermansen [P7430] (Brøndby IF)

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen erkender, at der er en risiko for, at Mads Hermansen smutter til sommer, men keeperen får ikke lov til at gå for peanuts.

Mads Hermansen er kun 22 år, men den unge keeper har på få sæsoner erobret en plads som en af ligaens bedste keepere.

For et års tid siden forlængede han sin aftale med Brøndby frem til sommeren 2025, men så længe bliver han ikke.

Læs også: Journalist: Uvis fremtid for Frederik Winther

I hvert fald ikke ifølge ham selv.

Det er ikke meget mere end en måned siden, at Brøndby-keeperen i et TV-interview gav udtryk for, at planen er et sommersalg.

Helt så klar til en afsked er Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen ikke, for han ønsker ikke at slippe sin stjernespiller.

Han erkender dog, at det ikke er usandsynligt, at Mads Hermansen ikke spiller i Brøndby i næste sæson.

– Det er der en risiko for (at han skifter red.), fordi han har gjort det fremragende. Men det er klart, at der skal et rigtigt godt bud på bordet, fordi han er en dygtig og vigtig spiller for os, siger Carsten V. Jensen til Ekstra Bladet.

Læs også: Brøndby vil købe tre-fire nye spillere til startopstillingen

Ekstra Bladet spørger Brøndbys fodbolddirektør ind til, hvorvidt han vil trykke på sælg-knappen, hvis der tikker et 40 millioner kroners bud ind.

– Jeg vil ikke sige, hvad vi kigger på i kroner og ører, men man kan jo kigge på, hvad der er blevet solgt for tidligere i toppen af Superligaen, siger han og tilføjer:

– Jeg synes i hvert fald, at han hænger godt på deroppe i forhold til niveau.

Dermed giver Carsten V. Jensen et fingerpeg på en høj pris, hvis han skal måle sig med de dyreste salg i Superligaens historie.

Det er rivalerne fra FC København, der har de dyreste keepersalg i Superligaens historie, da de har solgt Robin Olsen og Jesse Joronen til italiensk fodbold for henholdsvis 85- og 37 millioner kroner.

Netop Italien kan blive næste destination for Mads Hermansen, som ifølge broendbyforfan.dk’s oplysninger har flere bejlere i støvlelandet.

Læs mere om den historie her.

Brøndbys dyreste målmandssalg er Lukas Hradecky, der blev solgt til Eintracht Frankfurt for cirka 28 millioner kroner i 2015.

Nogle år senere solgte man Frederik Rønnow til samme klub for cirka 21 millioner kroner.

Læs også: Brøndby er informeret: Cappis vil have spilletid og søger væk

Relaterede nyheder

Seneste nyt