1964

Brøndby-boss om Heggheim-udlejning: Giver værdi for alle parter

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen mener, at det giver værdi for alle parter, at Henrik Heggheim er blevet udlejet til Vålerenga.

Brøndby bekræftede tirsdag formiddag, at de havde udlejet forsvarsspiller Henrik Heggheim til Vålerenga frem til sommer.

Dermed har den 21-årige stopper igen udsigt til at få græs under fødderne efter en længere periode ude at holdet i Brøndby.

Læs også: Er rejst: Heggheim forlader Brøndby frem til sommer

Carsten V. Jensen ser meget værdi i lejeaftalen, som også sikrer, at Henrik Heggheim er klar til sommerens U/21 EM-slutrunde.

– Henrik er en fast bestanddel af det norske U21-landshold, som til sommer skal spille U21 EM, og her har vi alle ønsket at give Henrik de bedste forudsætninger for fortsat at være en vigtig brik på det hold, og derfor er lejeaftalen noget, der giver værdi til alle parter.

Lejeaftalen skal langt fra ses som, at man i Brøndby har opgivet den unge nordmand, der kostede 10 millioner kroner i sommeren 2021.

Læs også: Klumme: CV’s mesterstykke til 28 millioner kroner

Carsten V. Jensen forsikrer nemlig, at man vil følge hans udvikling tæt og byde ham velkommen retur om fire måneders tid.

– Vi glæder os til at følge Henriks udvikling i de kommende måneder og ikke mindst til at se ham tilbage i Brøndby IF til sommer, siger fodboldbossen til klubbens hjemmeside.

Henrik Heggheims aftale med Vålerenga løber frem til den 1. juli 2023.

Læs også: Vallys efter hadefulde beskeder: ‘Man kom lidt i tvivl om det hele’

Relaterede nyheder

Seneste nyt