1964

Brøndby-capo står frem: Her er hans svar efter dramatisk søndag

Brøndby IF - Ob 2-0

Alphas højtstående medlem og capo, Nicklas Lagerstorf, har lagt en lang tråd ud på Twitter, hvor han sætter ord på størstedelen af al den drama, der var søndag eftermiddag.

Alpha har ofte fået skudt i skoene, at de er et lukket fællesskab, men capo og kendt ansigt i Brøndby IF-kredse, Nicklas Lagerstorf, står nu frem.

Det gør han i et langt skriv på Twitter, hvor han sætter ord på de mest centrale begivenheder, som udspillede sig søndag eftermiddag, hvor Alpha igen fik sig en hovedrolle.

Først forholder Nicklas Lagerstorf sig til historien om, at Alpha jagede Brøndby-fans væk fra deres faste pladser i tårn 31/32 kort før kick-off mod FC København.

– Da vi kom ind på stadion, var afsnittet ved tårn 30, som vi havde meldt ud, at vi ville placere os i, allerede fyldt. Inden vi rykkede ned i afsnittet ved siden af, forhørte vi os som sagt hos kontrollørerne, som sagde, at afsnittet var unummereret. Vi gik altså derhen i god tro, skriver han og tilføjer:

– Jeg vil gerne undskylde til de sæsonkortholdere, som fik taget deres plads. Som vi også skrev i går, så går vi i dialog med Brøndby om, hvordan vi kan sige undskyld til de ramte med en øl, sodavand eller andet til næste hjemmekamp.

Læs også: Slukøret Ohi: Fodbold er brutalt

Få timer før kickoff på Brøndby Stadion meldte Alpha ud på Facebook, at de midlertidigt trak sig fra ansvaret som stemningsskabende på Sydsiden. Også det forholdte Alpha-capoen sig til på Twitter:

– Det var hverken nemt eller sjovt at tage beslutningen om at rykke væk fra Sydsiden i går. Vi drøftede beslutningen længe og overvejede nærmest til det sidste, om det var det rigtige at gøre. Jeg synes stadig, at det var den rigtige beslutning. I den perfekte verden, så havde vi meldt vores beslutning ud før. Det medgiver jeg.

Slutteligt forholder Nicklas Lagerstorf sig også til overfaldet på Brøndby Supports administrator og bestyrer Peter Nielsen, som fik et voldsomt hul i baghovedet og måtte på hospitalet.

– Til sidst vil jeg gerne sende mine varmeste tanker til Peter og de andre frivillige i Hytten, som i går blev udsat for noget, som ingen skal udsættes for. Peter har i al min tid som aktiv Brøndbyfan været en gigantisk inspiration for mig, skriver han og tilføjer:

– Hans arbejde for hele fanscenen kan ikke værdsættes nok. For mig har Peter legendestatus i vores alles klub. Det gør ondt at se, hvad han og andre frivillige i Brøndby Support blev udsat for i går, og det hører ikke hjemme.

Du kan tilgå hele Alpha-medlemmets Twitter-tråd her:

Læs også: Alpha efter derby: Bevar Brøndby IF

Redaktionen anbefaler…
1. Kommentatorer i svime over Jesper Lindstrøm: ‘Out of this world!’
2. Maxsø uafklaret om fremtiden: Holder alle døre åbne
3. Brøndby tænder de røde lamper: Udsolgt mod FCK
4. Medie: Udenlandske klubber lurer på Schwartau
5. Niels Frederiksen: Sebulonsen ramt af lille down-periode