1964

Ekspert: Brøndby ender i nedrykningsspillet

Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

Discoverys fodboldekspert, Flemming Povlsen, tror ikke, at Brøndby indfrier deres delmålsætning om at komme i top 6, og han forudser derfor, at de blå/gule skal spille i nedrykningsspillet i den sidste del af sæsonen.

Brøndby er placeret på en 10. plads i Superligaen efter de første 10 spillerunder, hvor Niels Frederiksens tropper blot har samlet 11 point sammen.

Efter indkøbene af Daniel Wass, Ohi Omoijuanfo og Nicolai Vallys har pilen peget mere op ad end ned ad, men det helt funklende spil er udeblevet.

Det kom blandt andet til syne før landsholdspausen, hvor Brøndby var heldige med at få 0-0 med fra Viborg i en uinspirerende kamp set med gule briller.

Derfor tror Discoverys fodboldekspert Flemming Povlsen ikke, at Brøndby ender i mesterskabsspillet. En hård dom, mener vært Zak Egholm, men den tidligere EM-spiller står fast.

– Jeg ved ikke, om det er en hård dom. De har kæmpet med det hele tiden. De kæmpede også med det i sidste sæson, siger han og tilføjer.

– Trods deres nye spillere så tror jeg ikke, at de kan nå at få spillet holdet godt nok sammen til at skabe den offensiv, der skal skabe de point. Så desværre for Brøndbys fans bliver det uden dem i top 6.

Storklubberne FC København og FC Midtjylland er også uden for top 6 i øjeblikket, og derfor er der begrænset pladser, da man må formode, at de booker en plads i mesterskabsspillet, når de finder niveauet.

Flemming Povlsen spår følgende top 6, når Superligaen inddeles i et mesterskabs- og et nedrykningsspil:

TOP 6 – 3F SUPERLIGAEN
1. Randers FC
2. FC Nordsjælland
3. FC København
4. Viborg FF
5. AGF
6. FC Midtjylland

Redaktionen anbefaler…
1. Kvistgaarden splittet om Maxsø-fremtid
2. Brutalt: Brøndby-fan fik kraniebrud og brækkede armen på Sydsiden efter uenighed om Vallys-behandling
3. Anklaget for brutalt overfald: Alpha tager stærkt afstand
4. Stålfast Salech vil retur til Brøndby IF efter HB Køge-ophold
5. Arsenal i kontakt med Lindstrøm: Koster 144 millioner kroner