1964

Brøndby-fans hånede Anders Randrup

Brøndby IF - Agf 1-0

Brøndbys tidligere forsvarsspiller Anders Randrup fortæller, hvordan han blev udsat for så voldsom hetz og mobberi af klubbens fans, at han måtte forlade klubben.

Anders Randrup spillede som ungdomsspiller i Brøndby IF, og han var en af de få, som kom igennem nål-øjet og blev en etableret spiller på Superliga-mandskabet.

Den tidligere Brøndby-back spillede i klubben fra 2007 til 2013, hvor han i tiden også nåede én landskamp. Èn landskamp for meget ifølge klubbens fans.

Læs også: Journalist: Brøndby handler fire nye spillere

Anders Randrup blev nemlig latterliggjort i store dele af sin tid i Brøndby IF, hvilket han ærligt fortæller om i denne uges afsnit af bold.dk-podcasten TÆT PÅ.

Udover at Brøndbys fans ikke mente, at han fortjente den ene landskamp, han fik, blev han også bedt om at skride fra klubben.

– Det påvirkede mig meget, at der var fans, der syntes, at jeg ikke skulle være i klubben mere. Fansene begyndte at sige ‘Vi kan ikke lide dig længere, du skal bare væk’, siger han blandt andet i afsnittet.

Læs også: Lige skiftet efter BIF-brud: Ante Erceg færdig i ny klub

Anders Randrup fortæller også om andre specifikke episoder af mere voldelig karakter, som ramte ham hårdt psykisk.

–  Jeg har været ude og spise og få en enkelt drink med min hustru, og vi tager så hjem klokken 21.30-22 fra indre by i København. Vi møder et par Brøndby-fans, der med det samme råber ‘Hey, Anders Randrup, du skal bare skride fra vores klub. Da de er gået forbi os, kaster de en fyldt øldåse, som er meget tæt på at ramme min hustru og jeg. Den lander lige foran fødderne af os.

Læs også: Tidligere Superliga-profil flirter med Brøndby IF

Ærligheden lyser ud af Anders Randrup i bold.dk-podcasten, og han lægger ikke skjul på, at der er flere episoder, der har sig dybt i den i dag 34-årige mand.

– Daniel Wass spillede i den periode, fordi han gjorde det bedre. Jeg ankom så til kamp, og på parkeringspladsen er der nogle fans, der råber “Hey, der kommer Daniel Wass! Åh nej, det er bare Anders Randrup”, selvom de godt kunne se, det var mig. – Hold kæft en følelse, jeg fik i kroppen af det, og så lige før en kamp. Det var en rigtig dårlig følelse. Jeg bliver påvirket af det, det er meget ærligt. Det er der ikke noget forkert i. Man får et skjold, men det er nemt at penetrere.

Du kan høre hele den gribende historie om Anders Randrup i bold.dk’s podcast-univers.

Anders Randrup forlod Brøndby IF i 2013, hvorefter han var forbi Horsens, FC Vestsjælland, IF Elfsborg, Helsingsborg og Hvidovre, inden han lagde støvlerne på hylden i 2020

Læs også: CV på desperat jagt: Forsøgte at afskippe Pavlovic

Læs også: Hjulsager om BIF-retur: Svært med den nuværende strategi