1964

Brøndby-fans revser Niels Frederiksen efter pointtab

Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF), Jes Thorup, cheftræner [P633] (FC København)

Brøndby havde kurs mod en sejr mod OB, men planen om at forsvare sejren hjem lykkedes ikke. Niels Frederiksens taktiske dispositioner møder stor kritik blandt Brøndbys fans.

Brøndby måtte atter erkende, at det heller ikke blev denne gang, at man fik slået døren ind til top 6, for det sluttede 1-1 på Nature Energy Park mod OB.

Niels Frederiksens tropper kom ellers foran i første halvleg ved Ohi Omoijuanfo, men i anden halvleg fik OB lagt et kampafgørende tryk på Brøndby.

Brøndby IF forsøgte en taktik, som de ikke har haft meget held med i denne sæson, da Niels Frederiksen gjorde det klart, at sejren skulle forsvares hjem.

Angriberen Ohi Omoijuanfo blev 12 minutter før tid afløst af midtstopperen Sigurd Rosted, så der var ingen tvivl om, at Brøndbys gameplan hed ren overlevelse til sidst.

Som så mange gange før, lykkedes den plan ikke for Brøndby, for Emmanuel Sabbi udlignede for fynboerne med syv minutter igen.

Den mislykkedes gameplan møder stor kritik blandt Brøndbys fans på Twitter, som kritiserer cheftræner Niels Frederiksen i klare vendinger.

Se et udpluk af de utilfredse tweets her.

Brøndby er med det uafgjorte resultat på 10. pladsen i Superligaen, men der er fortsat kun to point op til top 6, hvor Randers sidder på sjettepladsen.

Redaktionen anbefaler…
1. 
Lokalmedie: Viking FK vil hive Bell hjem fra Brøndby IF
2. Medie: Brøndby har Randers-profil på blokken
3. Medie: Brøndby IF kan slå transferrekord til januar
4. Afsløring: Tyske klubber sværmer om Mads Hermansen
5. Medie: Brøndby kæmper mod FCK, AGF og Ajax om svensk keeper