1964

Brøndby-fans sender 22.000 kroner til Risvangen

Brøndby IF - Ob 2-0

Brøndbys fans har samlet hele 22.000 kroner ind til 2. divisionsklubben, Aarhus Fremad. Beløbet skal bidrage til den gode stemning på Risvangen.

Brøndby IF har fået nægtet udebanetilskuere i resten af 2022 som følge af de seneste måneder ballade, og det går ud over Aarhus Fremad.

2. divisionsklubben skulle nemlig have haft besøg af flere hundrede Brøndby-fans senere på måneden, men det sker ikke – og samtidig misser aarhusianerne en betydelig indtægt på kampdagen.

Derfor har fanmediet 3point.dk og fanfraktionen Oles Venner lavet en indsamling, som skulle sikre, at der kom lidt kroner i Aarhus Fremad-kassen.

Læs også: Lægetjek i Brøndby afslørede grim skade: Karrieren i fare

– Det var en idé, der opstod, fordi vi synes, det er ærgerligt, at der ikke må komme Brøndby-fans. Det var en kamp, mange havde glædet sig til, siger Nanna Møller Karlsen, chefredaktør på 3point.dk, til TV2 Østjylland og tilføjer:

– Der er mange negative historier om fans, og lige præcis til denne her kamp mod en klub som Aarhus Fremad er det fint at sende et signal om det modsatte. Vi vil gerne vise, at vi alle sammen bare er fodboldfans, siger hun videre.

I alt er der blevet samlet 22.000 kroner ind til 2. divisionsklubben, og pengene skal medføre en form for fri bar i en periode, fortæller Aarhus Fremad-direktør Lars Kruse til mediet.

Aarhus Fremad har solgt næsten 3000 billetter til kampen. Det betyder, at der blot er omkring 100 billetter til salg.

Læs også: Brøndby tænder de røde lamper: Udsolgt mod FCK

Redaktionen anbefaler…
1. Uberørt Niels Frederiksen: Skal nok komme videre, hvis jeg en dag bliver fyret
2. Iskold Jan Bech på Instagram: Get a life!
3. Wass om krammer til Retov: Vigtigt for ham og holdet
4. CV har tillid til Niels: ‘Ellers havde han ikke været her i dag’
5. CV erkender: Dybt alvorlig situation