1964

Brøndby håber på Stryger i januar – FCK vil kapre handlen

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Transfergossip

Brøndby håber på at lande Jens Stryger Larsen i januars transfervindue, men de er også klar til at vente til sommer. FC København følger angiveligt situationen og er klar til at slå til, melder et tyrkisk medie.

Brøndby har i de seneste par måneder været sat i forbindelse med deres tidligere forsvarsspiller, Jens Stryger Larsen, der ifølge flere lokale medier kan forlade Trabzonspor i den kommende tid.

De blå/gules fodbolddirektør Carsten V. Jensen har nedtonet rygtet – uden dog at ville skyde det til jorden. Og meget tyder på, at interessen er reel.

B.T. skriver fredag, at Brøndby håber på at lande Jens Stryger Larsen i indeværende transfervindue, men hvis det ikke er muligt, er de klar til at vente til sommer.

Alt imens Brøndby drømmer om at hive Jens Stryger Larsen hjem og dække den højreback-position, der har vakt så meget frustration de seneste år, lurer rivalerne fra FC København lige om hjørnet.

Det tyrkiske medie 61saat beretter, at Peter ’PC’ Christiansen lurer på den 31-årige forsvarsspiller, som angiveligt ikke har noget stort prisskilt hængende om halsen.

Jens Stryger Larsen forlod dansk fodbold i 2014, efter han havde spillet for først Brøndby og siden FC Nordsjælland. Han skiftede fra Farum-klubben til Austria Wien.

I det seneste halve år har han været på kontrakt i tyrkiske Trabzonspor, som hentede ham på en fri transfer efter kontraktudløb i italienske Udinese, hvor han nåede fem sæsoner.

Mest læste artikler seneste syv dage