1964

Brøndby IF har overhånden: FCK har kun budt 16 millioner kroner på Vallys

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Niels Frederiksen, cheftræner [P7881](Brøndby IF)

FC København fremsendte et bud på 16 millioner kroner for Nicolai Vallys. Brøndbys bud er på den gode side af 20 millioner kroner.

FC København har ligget i forhandlinger med Silkeborg IF i de seneste uger i håbet om at få sidste sæsons bronzevindere til at slippe Nicolai Vallys.

Læs også: Transferkup i Superligaen: ‘Brøndby har virkelig sovet i timen’

Klubbens sportschef Peter ‘PC’ Christiansen har også fremsendt et bud på 16 millioner kroner for offensivspilleren, som er opvokset på Østerbro.

Buddet fik dog en tommelfinger ned fra Silkeborgs Jesper Stüker, kunne Midtjyllands Avis afsløre for nyligt.

Det har tidligere været fremme, at Silkeborg kræver 30 millioner kroner for profilen, men mindre kan tilsyneladende også gøre det.

Læs også: – Hvis Helenius havde spillet for os, havde han scoret otte mål i dag

Forventningen fra Silkeborg IF skulle angiveligt være 20 millioner kroner plus diverse klausuler – og det bud er Brøndby IF tæt på at have klargjort.

B.T. kunne søndag afsløre, at Brøndby IF stod klar med et historisk bud på den gode side af 20 millioner kroner for offensivspilleren, der har kontraktudløb om halvandet år.

Spilleren skulle dog foretrække at skifte til FC København, men Brøndby IF står med overhånden i forhold til at få accepteret et bud, da deres bud er højere end løvernes.

Nicolai Vallys satte i går nogle ord på sin fremtid, hvor han bekræftede, at Brøndby IF ville have ham. Læs det her.