1964

Brøndby har svære betingelser i Marcondes-jagt

Transfergossip

Brøndby er angiveligt med i feltet af bejlere til Emiliano Marcondes’ underskrift, men interessen lader til at være aftagende. Carsten V. Jensen står nemlig ikke med de stærkeste kort i kampen mod konkurrerende Superliga-klubber.

Brøndby forsøgte sammen med en række andre Superliga-klubber at hente Emiliano Marcondes i sommerens transfervindue, efter han var kommet ud i kulden hos Premier League-oprykkerne fra Bournemouth.

Den danske offensivspiller valgte dog at blive hos the Cherries, da han ville forsøge at spille sig på holdet under den nye cheftræner Gary O’Neil, som tog over i slutningen af august for Scott Parker.

Emiliano Marcondes er dog fortsat meget langt fra fast spilletid, og der er ikke umiddelbart udsigt til, at han kommer til at få en rolle i den sidste halvdel af sæsonen. Derfor peger pilen mod et exit.

Det vil være nærliggende at tro, at Brøndby igen til januar vil gå hårdt efter ham, og der har også været spekulationer om det, men meget tyder på, at interessen fra Brøndby er stilnet af.

Ekstra Bladet skriver torsdag, at det er FC Nordsjælland og FC Midtjylland, der bejler kraftigst til hans underskrift, og de to klubber står med klart bedre kort på hånden end Brøndbys Carsten V. Jensen.

Avisen erfarer nemlig, at der i første omgang bliver tale om et halvt-årigt lejeophold, og her skulle Emiliano Marcondes foretrække et skifte til en liga og klub, han kender, og hvor han er sikker på spilletid.

Ønsket om fast spilletid vil han med allerstørste sandsynlighed kunne få opfyldt i begge klubber, da FC Midtjylland har solgt Evander, mens FC Nordsjælland er tæt på at sende Andreas Schjelderup til SL Benfica. To spillere han vil kunne erstatte én-til-én.

Hvis Emiliano Marcondes skifter til en af de to klubber, vil han også kunne få opfyldt sit ønske om at skifte til en klub, som han kender, og hvor han ved, at han kan få indflydelse fra første fløjt.

Så med andre ord: Brøndby og Carsten V. Jensen står med meget dårlige kort på hånden i forhold til at lande Emiliano Marcondes, og spørgsmålet er også, hvor interessant et lejeophold vil være set fra Brøndbys perspektiv.

I stedet spøger et andet offensivt navn på rygtebørsen omkring Brøndby – nemlig den tidligere Silkeborg-anfører Magnus Mattsson, der i øjeblikket er på kontrakt i NEC Nijmegen.

Læs den historie her.