1964

Brøndby havde 15-årigt dansk stortalent i kikkerten

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF)

Brøndby var interesserede i at hente Roskildes 15-årige stortalent, Oskar Fenger, der er skiftet til FC København.

Brøndby har taget store skridt med Masterclass i de seneste år, hvor man har udviklet spillere som Jesper Lindstrøm, Morten Frendrup og Mads Hermansen – for bare at nævne et fåtal.

Konkurrencen om de unge spillere bliver kun større og større, og derfor er Brøndby tidligt ude for at rekruttere det næste stortalent.

Og Brøndby var også inde i billedet til den kun 15-årige danske angriber, Oskar Fenger, der dog har valgt et skifte til rivalerne fra FC København.

– Vi havde henvendelser fra seks Superliga-klubber og en enkelt 1. divisionsklub. Vi havde de tre store på Sjælland, så var der to i Jylland og en enkelt på Fyn, siger Head of Coaching i Roskilde BK Per H. Jensen til bold.dk.

Med ‘de tre store på Sjælland’ bekræfter han inddirekte Brøndbys interesse, og han tilføjer da også følgende, da han bliver spurgt, om de blå/gule var interesserede.

– Det er ikke helt forkert.

Det blev dog som nævnt FC København, der har skrevet kontrakt med den 15-årige angriber, der har scoret 18 mål og lavet seks oplæg i seks kampe for Roskilde BK’s U/15-hold.

Interessen i Oskar Fenger flugter godt med fodbolddirektør Carsten V. Jensens udtalelse tilbage i oktober til podcasten BrøndbyLyd.

Dengang løftede han sløret for, at man var klar til at investere i helt unge spillere. Det skete i forbindelse med, at klubben var ved at blive opkøbt af Global Football Holdings.

– Vi er klar til at investere på at konkurrere på de største talenter i Skandinavien. Det er det område, der er logisk at kigge på yngre spillere lige nu, sagde han blandt andet.

Han tilføjede ydermere:

– Det er der konkurrencen bevæger sig hen i europæisk fodbold. Udviklingen af værdi sker tidligere og tidligere. Derfor skal vi være opmærksomme på at være attraktive som klub.

Relaterede nyheder

Seneste nyt