1964

Brøndby IF bekræfter: Dialog om salg

Oscar Schwartau, målscorer [P1157] (Brøndby IF), Mathias Kvistgaarden [P8332] (Brøndby IF), Marko Divkovic [P802] (Brøndby IF)

Brøndby IF har udsendt en fondsbørsmeddelelse, hvor de bekræfter, at de fortsat er i dialog med potentielle investorer. Der er dog ingen konkrete aftaler på plads, lyder det.

Brøndby IF er på jagt efter investorer, og ifølge Ekstra Bladets oplysinger er man tæt på at indgå en aftale med den amerikanske forretningsmand David Blitzer, som står til at skyde et trecifret millionbeløb ind i Brøndby IF.

Som følge af Ekstra Bladets historie søndag aften, har Brøndby IF udsendt en fondbørsmeddelelse, hvor de bekræfter, at der stadig er aktuelle drøftelser med en potentiel investor.

– Under henvisning til de verserende rygter i medierne om, at Brøndby IF er i aktuelle drøftelser med en potentiel investor vedrørende en mulig investering i Brøndby IF, skal vi hermed meddele, at Brøndby IF løbende modtager henvendelser fra interesserede investorer, og fortsat har dialog med investorer for at afdække mulighederne for en mulig investering i Brøndby IF, skriver de i fondsbørsmeddelelsen, som du kan læse her.

Der er dog endu ikke faldet en aftale på plads. Såfremt det skulle ske, vil Brøndby IF straks melde ud.

– Hvis drøftelserne resulterer i konkrete aftaler, vil Brøndby IF straks orientere markedet herom, som også meddelt i selskabsmeddelelse 7/2022, skriver Brøndby slutteligt.

Læs også: Raser mod hooligans: Taler ud om voldsomt overfald
Læs også: Stort drama: Alpha overvejer at nedlægge sig selv
Læs også: CV: Det er frygteligt og forfærdeligt