1964

Brøndby IF vil have svar fra Ohi

AC Horsens - Brøndby IF 0-2

Dette er en rygtehistorie

Ohi Omoijuanfo skal ikke forvente at få forhøjet det tilbud, som Brøndby IF har lagt for snuden af ham. Carsten V. Jensen har givet ham et ultimatum, og der kan komme afklaring inden for 24 timer.

Brøndby IF har lagt et kontrakttilbud til den 28-årige nordmand, Ohi Omoijuanfo, som dog tøver med at acceptere det, fordi han ikke er imponeret over økonomien i aftalen.

Tilbuddet bliver dog ikke forbedret. Ifølge B.T.’s transferpodcast ‘Transfervinduet’ har fodbolddirektør Carsten V. Jensen meddelt den 28-årige angriber og hans lejr, at det tilbud, man har givet ham nu, er det endelige tilbud.

Der bliver ikke smidt ekstra nuller på lønchecken. Intet bliver ændret inden transfervinduets afslutning, og Røde Stjerne-angriberen skal derfor snart beslutte sig for, om han vil tage imod tilbuddet eller ikke.

B.T. fortæller ikke, hvornår Brøndby IF’s deadline er, men det forlyder, at Ohi Omoijuanfo beslutter sig inden for det næste døgns tid. Såfremt nordmanden takker nej til Brøndby IF, har Carsten V. Jensen yderligere et døgns tid til at gå videre til den næste på listen.

Brøndby IF er endnu ikke blevet enige med Røde Stjerne om en overgangssum, efter de fik afvist deres indledende bud, men umiddelbart må man formode, at Carsten V. Jensen er klar til at imødekomme serbernes pris, når han nu har sendt et ultimatum til Ohi Omoijuanfo om at tage imod tilbuddet eller ej.

Mest læste artikler i de seneste ti dage:
1. Brøndby-bud forventes accepteret: Forhandling om løn pågår netop nu
2. Brøndby IF og Viborg FF i dialog om transfer af Christian S.
3. Kort tid til deadline: Brøndby IF jagter TRE nye forstærkninger
4. Nu skal Brøndby vælge: Helenius og Omoijuanfo koster det samme
5. Pludselig stod Wass på træningsbanen: ‘Ville ikke sætte gang i nogle rygter’