1964

Brøndby IF jagter høj angriber – Klapper i om Sebastian Andersson

Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen gad ikke at bruge meget tid på at tale om den fejlslagne handel med Sebastian Andersson, men han bekræftede, at man er i markedet efter en angriber, der kan fylde i feltet med fysik og højde.

Brøndby IF blev tidligere på ugen meldt tæt på den rutinerede svensker Sebastian Andersson, som var kommet ud i kulden i FC Köln blot to år efter, at han skiftede til klubben for svimlende 50 millioner kroner. De blå/gule kunne få ham til spotpris – angiveligt omkring én million euro, men bedst som man troede, at handlen var på plads, meldte FC Köln ud, at skiftet var faldet til jorden.

Det lå i kortene, at det var et dumpet lægetjek, der lå til grund for den kollapsede handel, da Sebastian Andersson for under et år siden blev afvist af Antalyaspor, fordi han ikke kunne bestå de medicinske tests. Ifølge Kölner Express var det dog økonomien, der skilte Brøndby IF og Sebastian Andersson ad.

Brøndby IF har ikke meldt noget officielt ud om den kollapsede handel, men forud for søndagens derby blev Brøndby IF’s fodbolddirektør Carsten V. Jensen interviewet af TV3 Sport, hvor han blev bedt om at forholde sig til den fejlslagne handel med den rutinerede svensker.

– Der sker rigtig mange ting i et transfervindue, og mere er der egentlig ikke at sige om det. Nogle gange går det lidt stærkt i forhold til, hvor langt man er i en forhandling, lød det kringlede og ukonkrete svar fra Brøndbys-fodboldboss.

Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen har efterspurgt en ny angriber og andre offensive forstærkninger. Carsten V. Jensen bekræfter, at man leder efter en ny type, der minder om Sebastian Andersson – altså en mand med fylde og højde.

– Vi arbejder på at få noget tyngde i feltet. Vi producerer mange indlæg, og der skal være nogen for enden af dem. Vi har nogle bevægelige angribere, men vi skal også have noget tyngde, fortalte han videre.

Sebastian Andersson har i de seneste år døjet med en grim knæskade, som han pådrog sig i Union Berlin. Alligevel lykkedes det klubben at skippe ham videre til FC Köln, hvor skaden har hæmmet ham.