1964

Brøndby IF kan lukke Wass-handel i denne uge

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Dette er en rygtehistorie

Brøndby IF vil gerne slå kløerne i Daniel Wass, og det lader til, at denne uge kan blive afgørende for en eventuel transfer.

Kærlighedshistorien mellem Brøndby IF og Daniel Wass ligner en af de historier, der ender ud med et forløsende kys.

Parterne har flirtet på livet løs i de seneste uger, og den danske landsholdsspiller vil strække sig langt for at vende hjem til klubben, han forlod i 2011.

Læs også: Sagde nej til Pavlovic: Nu henter de ham alligevel

Brøndby IF er også blevet meget varme på idéen om at få den tidligere midtbaneprofil klar, og nu spidser det til.

Den danske transferjournalist Farzam Abolhosseini fortæller i Discovery+-programmet Start 11’eren, at det trækker op til en stor Brøndby-transfer.

– Der bliver arbejdet på højtryk for at få den her handel til at ske. Brøndby er villige til at betale, og Daniel Wass vil gå langt. Han er villig til at give afkald på et stort millionbeløb for at komme hjem, siger journalisten i programmet.

Læs også: Journalist tror ikke, at Andersson består lægetjek i Brøndby IF

Det har tidligere været rygtet, at en transfer formentlig må vente til slutningen af transfervinduet, men Farzam Abolhosseini tror på et snarligt gennembrud.

– Der kan falde en afgørende i den her uge, for jeg ved, at klubberne har planlagt at forhandle videre nu her, slutter han.

Farzam Abolhosseini kunne for et par uger siden afsløre, at Daniel Wass og Brøndby IF var blevet enige om de personlige vilkår i en aftale.

Daniel Wass tjener omkring 20 millioner kroner årligt i Atletico Madrid, og den løn vil han ikke kunne bibeholde i Brøndby, men han vil gå ind i toppen af klubbens lønhieraki.

Daniel Wass er ikke den eneste rutinerede spiller, der er på vej til det unge Brøndby-hold. Den svenske angriber Sebastian Andersson er nemlig også på vej, hvilket du kan læse om her.

Læs også: Grashoppers trak sig: Bild afslører Anderssons vanvittige årsløn

 

Læs også: Dansk avis: Brøndby IF kan miste stor profil – Bud på vej

Læs også: Transferkup i Superligaen: ‘Brøndby har virkelig sovet i timen’