1964

Brøndby IF tester islandsk teenager

sydsiden

Brøndby IF er interesserede i at indgå en aftale med Gísli Thórdarson, og derfor har man i øjeblikket islændingen med til prøvetræning. Han er også med i en testkamp for de blå/gule.

Brøndby IF har fået store økonomiske muskler, efter man i sidste uge blev opkøbt af den amerikanske investeringsfond Global Football Holdings.

Umiddelbart efter opkøbet udtalte Carsten V. Jensen, at man vil øge fokusset på Masterclass, hvor man vil få stillet midler til rådighed, så man kan forstærke ungdomsholdene.

Noget tyder på, at Brøndby IF allerede havde gang i det arbejde før opkøbet, for klubben lurer på den 18-årige islænding Gísli Thórdarson, som er på kontrakt i Víkingur.

Offensivspilleren har kontrakt med den islandske klub frem til slutningen af 2025, men Brøndby IF håber tilsyneladende at kunne vriste ham fri, og derfor tester de netop nu den unge spiller.

Brøndby IF offentliggør også på klubbens hjemmeside, at han er med på bænken i træningskampen mod Lyngby BK, som bliver afviklet kl. 13.00.

Gísli Thórdarson kom til Víkingur i sommerens transfervindue, efter en sæson på Bolognas U/18-hold. Han fik sin fodboldopdragelse i Breidablik i hjemlandet.

Læs mere om opkøbet af Brøndby IF her…
1. 
Alpha efter boykot: Er til stede på Brøndby Stadion og klar til at protestere
2. Global Football Holdings ejer 50,1 procent af Brøndby IF
3. Blitzer blandt kanonerne: Her er hans danske skyggeside
4. Palmå efter Brøndby-salg: Jan Bech har lavet aftalen med hjertet og hjernen
5. Mærkværdigt: Vil ikke afsløre navnene