1964

Brøndby IF misser Christian Sørensen: Skifter til FCK

Brøndby IF - Agf 1-0

BREAKING NEWS

Brøndby IF får ikke tilgang af Christian Sørensen, som i stedet rykker til FC København på en kontrakt frem til sommeren 2025.

Brøndby IF har været på jagt efter Christian Sørensen, som skulle dække hullet for Blás Riveros, og derfor bød Carsten V. Jensen for nyligt på ham.

Buddet på 3,5 millioner kroner blev dog afvist af Viborg FF’s sportschef Jesper Fredberg, og han vendte retur med et modbud på det dobbelte.

Det ville Brøndby IF ikke betale, men det vil en anden klub fra hovedstadsområdet, for FC København lander den 30-årige venstreback.

B.T. melder, at Christian Sørensen er til lægetjek i Parken lige nu, mens bold.dk erfarer, at Christian Sørensen skifter til løverne på en kontrakt frem til udgangen af 2025.

Dermed misser Brøndby IF et stort transfermål, men det forlyder stadig på vandrørerne, at Carsten V. Jensen vil forsøge at hente en anden venstreback i de kommende timer.

Brøndby IF har også været sat i forbindelse med Riza Durmisi, men han skifter heller ikke til den københavnske Vestegn, for han skifter til Leganes i den spanske liga.

TRANSFER-DRAMA – LÆS DE MEST POPULÆRE HISTORIER PÅ DEADLINE DAY HER!
1. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen
2. Officielt: Ohi skifter til Brøndby IF
3. Vallys vil blive lønkonge i Brøndby IF
4. SE BILLEDET: Ohi i Brøndbys trøje med nummer 9
5. Dal Hende-transfer kan sende back til Brøndby IF