1964

Brøndby IF og Durmisi var i dialog

Carsten V. Jensen, fodbolddirektør [P7892](Brøndby IF), Daniel Wass [P1257] (Danmark)

Riza Durmisi smed en føler ud til Brøndby IF om et samarbejde denne sommer, men det blev igen en afvisning fra de blå/gule fra den københavnske Vestegn, som også sagde nej tak i 2020.

Brøndby IF har været på jagt efter en ny venstreback, som kan konkurrere med Blás Riveros om spilletiden, og man har været kædet sammen med en gammel kending.

Ifølge B.T. har der nemlig tidligere i transfervinduet været dialog med Riza Durmisi om en aftale, men på transfervinduets sidste dag er han skiftet til den spanske klub, Leganes, på en lejeaftale. I B.T. Transfer LIVE fangede mediet venstrebacken på en telefonforbindelse, hvor han afslørede, at det var ham, der tilbød sig til Brøndby IF.

– Jeg er jo kæmpe Brøndby-dreng, så jeg luftede tanken for dem, der bestemmer derinde, men desværre blev det ikke i denne omgang, fortalte Riza Durmisi, der fik sin fodboldopdragelse på Vestegnen.

Brøndby IF og Riza Durmisi var også i dialog om et samarbejde i 2020, hvor parterne ifølge venstrebacken havde indgået en aftale, som de blå/gule pludselig trak sig fra, da de fik muligheden for at købe Blás Riveros.

– Jeg havde en aftale med klubben, indtil jeg i medierne finder ud, at de har skrevet under med en anden spiller, og det er der, at det knækker for mig. At de ikke engang informerer mig. Det er ikke måden at behandle en person, som har lagt sit liv i klubben, sagde han dengang til B.T.

I dag er Riza Durmisi fuldstændig afklaret med, at det ikke skal hedde Brøndby IF, og han fortæller videre i B.T’s LIVE, at han ikke vil udelukke, at han en anden dag kan trække Brøndby-trøjen over hovedet.

TRANSFER-DRAMA – LÆS DE MEST POPULÆRE HISTORIER PÅ DEADLINE DAY HER!
1. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen
2. Officielt: Ohi skifter til Brøndby IF
3. Vallys vil blive lønkonge i Brøndby IF
4. SE BILLEDET: Ohi i Brøndbys trøje med nummer 9
5. Dal Hende-transfer kan sende back til Brøndby IF