1964

Brøndby IF smed sejren dybt inde i tillægstiden

brøndby if

Brøndby IF’s norske angriber Ohi Omoijuanfo stod til at blive matchvinder for de blå/gule mod FC København med sin scoring i det 10. minut, men Roony Bardghji sikrede 1-1 i tillægstiden.

Brøndby IF og FC København bragede sammen søndag eftermiddag på Brøndby Stadion i en nøgleduel, hvor begge klubber havde hårdt brug for point i jagten på top 6.

Brøndby IF stillede op i stærkest mulige startopstilling, da cheftræner Niels Frederiksen havde mere eller mindre alle sine kort til rådighed i kampen mod et mere amputeret FC København-hold.

De blå/gule fik en drømmestart på kampen, da Daniel Wass smækkede et hjørnespark ind i hovedet på brølstærke Ohi Omoijuanfo, som pandede kuglen i kassen foran Sydsiden.

Der faldt ikke flere scoringer i første halvleg, men der var skrald på tacklingerne og høj tænding, hvilket resulterede i advarsler til Isak Bergmann Johannesson, Simon Hedlund, Victor Kristiansen, Lukas Lerager og Sigurd Rosted.

I anden halvleg forsøgte FC København at finde en vej tilbage i kampen, og Victor Claesson var tæt på for løverne, men Brøndby IF fik afværget det lille pres fra udeholdet.

Brøndby IF spillede klogt og tillod kun meget få muligheder til FC København, men dybt inde i dommerens tillægstid gik det galt for de blå/gule.

Først ragede Sigurd Rosted sit andet gule kort til sig, da han nedlagde Roony Bardghji i en kontra, og kort efter blev ondt værre, da den unge svensker dukkede Brøndby IF og udlignede til 1-1.

Dermed mistede Brøndby IF atter point i en kamp, som de burde have lukket i løbet af anden halvleg.