1964

Brøndby IF tæt på at blive solgt: Men Jan Bech bliver

Brøndby IF - Ob 2-0

Brøndby IF er tættere på end nogensinde før at få en medinvestor, skriver Ekstra Bladets journalist, Mads G. Wehlast, i forbindelse med publiceringen af en artikel om, at et Brøndby-salg til David Blitzer er tæt på.

En bombe er ved at detonere på den københavnske Vestegn. Det er en nyhed, som med sikkerhed kommer til at dele vandene i Brøndby IF’s fankredse, for klubben er på vej mod et salg.

Ekstra Bladet skriver få timer efter det uafgjorte resultat mod Viborg FF, at Brøndby IF er tæt på at blive solgt til David Blitzer, som dermed bliver ny storinvestor i klubben.

Ifølge avisens oplysninger taler vi ikke længere år eller måneder. Vi taler uger – eller måske endda dage, før et muligt salg kan offentliggøres og David Blitzer kan præsenteres som ny boss på den københavnske Vestegn.

David Blitzers investering i Brøndby IF er gigantisk. Der er tale om en trecifret millioninvestering, som vil betyde, at han overtager en stor del af Jan Bech Andersens ejerandel.

Journalisten bag artiklen, Mads G. Wehlast, skriver på sine sociale medier, at der er tale om en medinvestor, mens han i artiklen beretter, at en stor del af Jan Bech Andersens aktier bliver solgt – men altså ikke dem alle.

Dermed ser det ud til, at Jan Bech Andersens aktieminoritet bliver overtaget af den amerikanske David Blitzer, men at Brøndby IF’s nuværende storaktionær er med på sidelinjen i fremtiden. 

David Blitzer er en del af Blackstone, og den amerikanske forretningsmand har fuldt eller delvist i ejerskab i sportsklubber som ishockeyklubben New Jersey Devils, basketballklubben Philadelphia 76ers, fodboldklubben Crystal Palace, mens han for nyligt også købte sig ind i MLS-klubben, Real Salt Lake.