1964

Brøndby IF vil forlænge og sløjfe klausul i Maxsøs kontrakt

broendby-if-2048x1366

Andreas Maxsø har kun et år tilbage af sin kontrakt med Brøndby IF, men klubben er mere end klar til at tilbyde ham en forlængelse, efter han igen denne sommer missede et udenlandsskifte. 

Brøndby IF har haft glæde i Andreas Maxsø i tre sæsoner, siden han i sommeren 2019 skiftede til klubben på en fri transfer efter et par mislykkedes udenlandsophold i blandt andet Zürich og KFC Uerdingen.

Andreas Maxsø skrev en kontrakt af fire års varighed på Vestegnen, men det lå hele tiden i kortene, at den brølstærke forsvarsspiller hurtigt skulle skydes af til udlandet, og derfor fik han flere lave frikøbsklausuler indskrevet i sin kontrakt.

I de tre seneste transfervinduer har han været tæt på at forlade Brøndby IF. Først var han på vej til russiske FK Rostov, siden franske Bordeaux, mens han denne sommer var på vej til Maccabi Tel Aviv, inden en skade også satte en stopper for det.

I et interview med fanmediet 3point.dk lægger fodbolddirektør Carsten V. Jensen ikke skjul på, at han nu gerne ser en forlængelse af den kontrakt, der udløber næste sommer.

– Ja, selvfølgelig, siger han direkte adspurgt om, hvorvidt man er klar til at prøve at forlænge med anføreren.

Andreas Maxsø har en lav frikøbsklausul i sin nuværende kontrakt – angiveligt på omkring 10 millioner kroner, og den håber Carsten V. Jensen, at man kan sløjfe i en eventuel ny kontrakt.

– Ja, det siger næsten sig selv. Men det kommer vi nok også til at betale for, siger han, da han bliver spurgt til, hvorvidt man gerne vil have fjernet frikøbsklausulen i anførerens kontrakt.

B.T. har tidligere berettet, at Brøndby IF er klar til at gøre anføreren en af ligaens bedst betalte spillere, hvis han vil forlænge sin kontrakt, men endnu lader det til, at han drømmer om udlandet.

BRØNDBY IF’S VILDE DEADLINE DAY – LÆS DE MEST POPULÆRE ARTIKLER FRA TRANSFERFESTEN HER!
1. SE BILLEDET: Vallys ankommet til Brøndby Stadion
2. Så vild er Vallys’ kontrakt i Brøndby IF
3. Brøndby IF og Durmisi var i dialog
4. Vallys: Nej, jeg har ikke stået på Sydsiden som barn
5. Mulig deadlineday-bombe på Vestegnen